2016 En Favori Şarkı 2016 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
efede aleynaya dikkat etmemiş emrah kazmasının yarıştığını sanmış sen oylamayı beş dakikalığına bir açarsın artık eline yapışmaz ya

İlyası çıkarıcaktım

@Çiğdem- oyu yanlış atmışım

daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın

hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll

Demek ayrımcılık var ha
Efe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar
İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır

Demek ayrımcılık var ha
hogatha beni asla kırmaz
bak şimdi efe yi nasıl çatır çatır kıracak

Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir
Demek ayrımcılık var ha
Aleynayı görmedim tıpkı @destere gibi
Hhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakıM

birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir
Sus be, bozacının şahidi şıracı
@EFE UYSAL @destere evet arkadaşlar dağılabiliriz artık oklava geliyor şansınızı fazla zorlamayın
Hhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...