- Reaksiyon puanı
- 58,769
- Puanı
- 1,060
Simge'nin Yankı şarkısı harika bu berbat, sonunculuğu hak etmiş yanisimge kalmış orda öyle mahsun
İyi olmuş, maksat @destere üzülsünhandenin moruda iremin dantelini yemiş
Simge'nin Yankı şarkısı harika bu berbat, sonunculuğu hak etmiş yanisimge kalmış orda öyle mahsun
İyi olmuş, maksat @destere üzülsünhandenin moruda iremin dantelini yemiş
Simge'nin Yankı şarkısı harika bu berbat, sonunculuğu hak etmiş yani
İyi olmuş, maksat @destere üzülsün
Bu son foruma döndükten sonra birşeyler olmuş bu çocuğa ayoll aşırı alıngan benim desteremi yoksa sakladılarda bu gelen başkasımıartık ilgilenmiyorum forumun seçim kalitesi yerlerde o açıdan kendi desteklediğime oy atıp giderim bundan sonra
arada bir güzel şarkılar seçtin nerdeyse düzeleceksin imajı veriyordun ama sonra dayanamayıp orjinal berbat haline döndün artık sıvarsın bundan sonra ben oy falan toplamayacağım zaten benim seçtiklerimin kalitesini dünya tanıyor forumdaki kötü jüriler anlamasada olurSimge'nin Yankı şarkısı harika bu berbat, sonunculuğu hak etmiş yani
İyi olmuş, maksat @destere üzülsün
Aleyna'ya ben kalkan olurum merak etme senarada bir güzel şarkılar seçtin nerdeyse düzeleceksin imajı veriyordun ama sonra dayanamayıp orjinal berbat haline döndün artık sıvarsın bundan sonra ben oy falan toplamayacağım zaten benim seçtiklerimin kalitesini dünya tanıyor forumdaki kötü jüriler anlamasada olur
cillop gibi kaliteleri gömdükten sonra arada bir tane kurtarmışsın hiç umrumda değil önemli olan değerli şeylerin hepsini kurtarmakAleyna'ya ben kalkan olurum merak etme sen
tabi siz her fırsatta oklavayla kafasına vurursanız gül gibi destere gider alınganı gelir kabahat bendemi sizdemiBu son foruma döndükten sonra birşeyler olmuş bu çocuğa ayoll aşırı alıngan benim desteremi yoksa sakladılarda bu gelen başkasımı
inş bu haziran gittiğinde ekim ayında gerçek desteremi salı verirler foruma
şu proflindeki yazı ne demek 3% nedir onu anlamaya çalısıyorum bugünden beridircillop gibi kaliteleri gömdükten sonra arada bir tane kurtarmışsın hiç umrumda değil önemli olan değerli şeylerin hepsini kurtarmak
tabi siz her fırsatta oklavayla kafasına vurursanız gül gibi destere gider alınganı gelir kabahat bendemi sizdemi
3%şu proflindeki yazı ne demek 3% nedir onu anlamaya çalısıyorum bugünden beridir
Bende zamla ilgili bir şey zannettim. Dedim herhalde siyaset yasa olunca destere'de üstü kapalı söyleniyor. @Çiğdem-3%
bilim kurgu dizisi bak o maviyi tıkla dizi karşına çıkar hem @mrt-06 @Harunnn60 ve @cookies e de hitap ediyor dizi fantastik ve bilimkurgu
bir göz at listeye at veya güzel bir diziBende zamla ilgili bir şey zannettim. Dedim herhalde siyaset yasa olunca destere'de üstü kapalı söyleniyor. @Çiğdem-
Bende zamla ilgili bir şey zannettim. Dedim herhalde siyaset yasa olunca destere'de üstü kapalı söyleniyor. @Çiğdem-
hhahaha ne olduğunu anlayamadım bende dizi oldunu aklıma gelmedi3%
bilim kurgu dizisi bak o maviyi tıkla dizi karşına çıkar hem @mrt-06 @Harunnn60 ve @cookies e de hitap ediyor dizi fantastik ve bilimkurgu
aaa yatmadan gidimde şu kurayı çekeyim cnmAleyna'ya ben kalkan olurum merak etme sen
Neyse çocuklar bende yatayım uykum geldi iyice.aaa yatmadan gidimde şu kurayı çekeyim cnm
yarın gündüz açacak olmamda iyi olucak grupları akşama olunca kuraya zaman kalmıyordu şimdi gündüz tamamlanır anketler bende çeyreğin kurasın çeker akşamına açarım çeyrek finali şu zamana akdarda baya iyi geldik çeyrek oldu olacak
bu sefer kurayı ben çekeceğim sen kaliteli sanatçıları birbiriyle aynı guruba düşürüyorsun saplara avantaj sağlıyorsunaaa yatmadan gidimde şu kurayı çekeyim cnm
yarın gündüz açacak olmamda iyi olucak grupları akşama olunca kuraya zaman kalmıyordu şimdi gündüz tamamlanır anketler bende çeyreğin kurasın çeker akşamına açarım çeyrek finali şu zamana akdarda baya iyi geldik çeyrek oldu olacak
bu sefer kurayı ben çekeceğim sen kaliteli sanatçıları birbiriyle aynı guruba düşürüyorsun saplara avantaj sağlıyorsun
hhahah hadi cicili bicili rüyalar sanada harun başkanNeyse çocuklar bende yatayım uykum geldi iyice.
bicili cicili rüyalar. hihi hihi @destere