Kalaylasan nolurseni kalaylamayı unutmuşum bugün o eksiği tamamlayıp öyle dizilere dalayım yoksa uykum gelmez noyan karpuzu![]()
Kalaylasan nolurseni kalaylamayı unutmuşum bugün o eksiği tamamlayıp öyle dizilere dalayım yoksa uykum gelmez noyan karpuzu![]()
Benim suçum nedir acaba, sana ne kötülüğümü gördün bu kadarbende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkese![]()
sen safi kötülüksün ara bozcusun hainsinBenim suçum nedir acaba, sana ne kötülüğümü gördün bu kadar![]()
Ohh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranızsen safi kötülüksün ara bozcusun hainsinarkamı döndüm iki dakikada değerli arkadaşım @Dosi ile aramıza fitne fücur soktun
yatacak yerin yok ne bu dünyada nede öteki dünyada
![]()
ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltirizOhh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranızZaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum
![]()
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyımay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltirizyeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay
![]()
ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltirizyeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay
![]()
Bu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesinOhh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranızZaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum
![]()
işte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermişÖyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyım![]()
bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğimBu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesin![]()
![]()
![]()
@Dosi'ye de söz hakkı doğdu diye bilerek açık bıraktım ama girmeyeceği tutmuş forumaKilitlerim belki birazdan
![]()
Başka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalımişte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermiş
bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğim![]()
Ben açık kalmasını uygun gördüm destere ile uğraşmak hoşuma gidiyorBaşka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalım![]()
![]()
![]()
bengü geçmiş @destere ile benim şarkımdıBen açık kalmasını uygun gördüm destere ile uğraşmak hoşuma gidiyor
Gece yatmadan kilitlerim, nasılsa yarın açılacak yeni gruplar![]()
O kısım beni ilgilendirmiyor ama şarkı güzel
desterenin yokluğunda sende söyleyebirsin şarkıyı onun için ayoll gayet uygun bir şarkı uzaktakı birisi içinO kısım beni ilgilendirmiyor ama şarkı güzel![]()
@destere'nin yokluğunda profiline bu şarkıyı bırakacam çok sever kendisidesterenin yokluğunda sende söyleyebirsin şarkıyı onun için ayoll gayet uygun bir şarkı uzaktakı birisi için![]()
![]()
![]()
simge kalmış orda öyle mahsunO kısım beni ilgilendirmiyor ama şarkı güzel![]()
simge kalmış orda öyle mahsun![]()
handenin moruda iremin dantelini yemişİşte amaç da o zaten![]()
![]()
artık ilgilenmiyorum forumun seçim kalitesi yerlerdehandenin moruda iremin dantelini yemiş![]()
![]()
![]()