2016 En Favori Şarkı 2016 | 3.Tur | E Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim suçum nedir acaba, sana ne kötülüğümü gördün bu kadar :A
sen safi kötülüksün ara bozcusun hainsin:) arkamı döndüm iki dakikada değerli arkadaşım @Dosi ile aramıza fitne fücur soktun:) yatacak yerin yok ne bu dünyada nede öteki dünyada :)

sen safi kötülüksün ara bozcusun hainsin:) arkamı döndüm iki dakikada değerli arkadaşım @Dosi ile aramıza fitne fücur soktun:) yatacak yerin yok ne bu dünyada nede öteki dünyada :)
Ohh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranız :A Zaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum :A

Ohh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranız :A Zaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum :A
ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltiriz :) yeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay :)

ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltiriz :) yeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay :)
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyım :A

Bu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesin :A :A :A

Öyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyım :A
işte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermiş :)

Bu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesin :A :A :A
bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğim :)

@Dosi'ye de söz hakkı doğdu diye bilerek açık bıraktım ama girmeyeceği tutmuş foruma :A Kilitlerim belki birazdan :A
işte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermiş :)

bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğim :)
Başka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalım :A :A :A

Başka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalım :A :A :A
Ben açık kalmasını uygun gördüm destere ile uğraşmak hoşuma gidiyor :A

Gece yatmadan kilitlerim, nasılsa yarın açılacak yeni gruplar :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...