Kalaylasan nolurseni kalaylamayı unutmuşum bugün o eksiği tamamlayıp öyle dizilere dalayım yoksa uykum gelmez noyan karpuzu
Kalaylasan nolurseni kalaylamayı unutmuşum bugün o eksiği tamamlayıp öyle dizilere dalayım yoksa uykum gelmez noyan karpuzu
Benim suçum nedir acaba, sana ne kötülüğümü gördün bu kadarbende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkese
sen safi kötülüksün ara bozcusun hainsin arkamı döndüm iki dakikada değerli arkadaşım @Dosi ile aramıza fitne fücur soktun yatacak yerin yok ne bu dünyada nede öteki dünyadaBenim suçum nedir acaba, sana ne kötülüğümü gördün bu kadar
Ohh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranız Zaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorumsen safi kötülüksün ara bozcusun hainsin arkamı döndüm iki dakikada değerli arkadaşım @Dosi ile aramıza fitne fücur soktun yatacak yerin yok ne bu dünyada nede öteki dünyada
ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltiriz yeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolayOhh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranız Zaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyımay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltiriz yeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay
ay onunla biz geçen bıldır saçsaça başbaşa birbirimiz yolduğumuz halde aramızı yine düzeltmeyi başarmıştık boşuna çabalıyorsun yine aramızı düzeltiriz yeterki seni arkadaşlıktan silsin gerisi kolay
Bu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesinOhh ne iyi yapmışım inşallah daha da düzelmez aranız Zaten @Dosi'nin senin gibi pis bir insanla yakınlaşmasını doğru bulmuyorum
işte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermişÖyle bir şey söz konusu bile olamaz, ben onun forumdaki ilk göz ağrısıyım
bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğimBu konu neden kilitli değil ayoll @destere bize sataşsın diyemi açık kalmış kilitlede cevap veremesin
@Dosi'ye de söz hakkı doğdu diye bilerek açık bıraktım ama girmeyeceği tutmuş foruma Kilitlerim belki birazdan
Başka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalımişte gözünün ağrısı geçsin diye @Dosi gözüne saplanan kılçığı çıkarmaya karar vermiş
bu konu hep açık kalacak beni burda dışladınız moralimi bozdunuz dediklerimi oylamadınız lanet olasıcalar 40 yıl burda size çemkireceğim
Ben açık kalmasını uygun gördüm destere ile uğraşmak hoşuma gidiyorBaşka yerden konusurlar cnm turlar bittimi kilitle fırçanıda atalım
bengü geçmiş @destere ile benim şarkımdıBen açık kalmasını uygun gördüm destere ile uğraşmak hoşuma gidiyor
Gece yatmadan kilitlerim, nasılsa yarın açılacak yeni gruplar
desterenin yokluğunda sende söyleyebirsin şarkıyı onun için ayoll gayet uygun bir şarkı uzaktakı birisi içinO kısım beni ilgilendirmiyor ama şarkı güzel
@destere'nin yokluğunda profiline bu şarkıyı bırakacam çok sever kendisidesterenin yokluğunda sende söyleyebirsin şarkıyı onun için ayoll gayet uygun bir şarkı uzaktakı birisi için
bengü geçmiş @destere ile benim şarkımdı
simge kalmış orda öyle mahsunO kısım beni ilgilendirmiyor ama şarkı güzel
simge kalmış orda öyle mahsun
handenin moruda iremin dantelini yemişİşte amaç da o zaten
artık ilgilenmiyorum forumun seçim kalitesi yerlerde o açıdan kendi desteklediğime oy atıp giderim bundan sonrahandenin moruda iremin dantelini yemiş