niye sen ondan çekindin diyemi oyladın ? hepsini bi dinliyeyim hele. ya peki Buray ile ikisi arasinda kalsam hangisini seçeyim? 😛Bengü'ye oy vermezsen @destere'den çekeceğin var benden söylemesi
Ben ondan çekinecem yok artık Bu şarkısı harikadırniye sen ondan çekindin diyemi oyladın ? hepsini bi dinliyeyim hele. ya peki Buray ile ikisi arasinda kalsam hangisini seçeyim? 😛
niye @destere yi bahane edip beni zora sokmaya çalışıyorsun.Ben ondan çekinecem yok artık Bu şarkısı harikadır
Valla ben Buray'a da oy verdim zevkine göre oyla işte
destere Bengü'yi özel olarak seviyor çünkü, bende durumlar öyle değilniye @destere yi bahane edip beni zora sokmaya çalışıyorsun.
demek cok seviyorsun ozaman ona oy vermeyeyim
Kendin rica edecegine bana destere diyor
sözlüge baktım manası birbirine mi düşürmek??destere Bengü'yi özel olarak seviyor çünkü, bende durumlar öyle değil
Amacım aranıza nifak tohumları ekmek işte hala anlayamadın mı
Doğru bakmışsınsözlüge baktım manası birbirine mi düşürmek??
ama ters tepki verirse tam tersi olacak onu hesap ettinmi?
Ya Bengü ile Hande arasinda kaldim :S
sen kendin için istiyorsun anlamdım.Doğru bakmışsın
Bengü'ye oy vermezsen aranız bozulabilir, Hande'yi hiç sevmez kendisi
Ben oy vermesem de Hande'nin bu şarkısını da severim fark etmezsen kendin için istiyorsun anlamdım.
@destere kusura bakma . biz senle artik iyiyiz ve böyle durumlar bizim aramizi bozmamali. Bullyi sevindirmeyelim.
Bengü dersem destere de sevinecek, bilemedimSen söyle canim ricani kirmayacam. Hangisi terciğin ?
aa sen neyi alintilamissin, ben böyle birsey yazmadimBengü dersem destere de sevinecek, bilemedim
Kafana göre oyla ya gerçekten fark etmez bana
destere'nin Çiğdem'i kandırmak için kullandığı taktik, onla takıla takıla ona benzedin demekaa sen neyi alintilamissin, ben böyle birsey yazmadim
@destere bak Kaan aramizi bozmaya calisiyor
aa ne taktigi be hala iftira peşindesindestere'nin Çiğdem'i kandırmak için kullandığı taktik, onla takıla takıla ona benzedin demek
Aranızı bozmak istediğimi belirtmiştim zaten bizde yalan, geri vites olmaz
biz gördük göreceğimiz neyse yani bişey demiyorum artık)aa ne taktigi be hala iftira peşindesin
evet son zamanlarda senden daha cok @destere ile muhabettim oldu
bak bak hareketlere bak
Umarım en kısa zamanda normale dönmezsiniz
Elime fırsat geçtiği zaman hiç affetmiyorumbak bak hareketlere bak
gıcık seni.
Çiğdemlede böyle aralarini bozmaya calisiyormusun sen ??
onlarda başarili olmamissin bizdende ümidini kesElime fırsat geçtiği zaman hiç affetmiyorum