onlarda başarili olmamissinbizdende ümidini kes
Heyy nerdesin kızz
onlarda başarili olmamissinbizdende ümidini kes
Benim oyunuma gelmedi ki sen İlyas'a da oy attığın için bozuldu
Benim oyunuma gelmedi ki sen İlyas'a da oy attığın için bozuldu
yemin ettim bundan sonra kimseden destek istemeyeceğim ne haliniz varsa görün
ahh seni bir ben kıramıyorum duygu sömürüsüyle zayıf noktamdan vuruyorsunyemin ettim bundan sonra kimseden destek istemeyeceğim ne haliniz varsa görün
tabi tabi sen anında değerlendir bu halimi araya sıvış hemen hogathaahh seni bir ben kıramıyorum duygu sömürüsüyle zayıf noktamdan vuruyorsun
Hhaha aa ben ne yaptım bee hazana bile oy aldın benden kemale vermeden hemde birde beyefendi sinir oluyortabi tabi sen anında değerlendir bu halimi araya sıvış hemen hogathasanada acayip sinir oldum
kırk ricadan sonra bir iki isme o da nazlana nazlana oy attın şimdi onumu başımıza kakıyorsunHhaha aa ben ne yaptım bee hazana bile oy aldın benden kemale vermeden hemde birde beyefendi sinir oluyor
hhahaha aa beni kandırmasaydın eğer diğer gruplardada anlasmamıs devam ederdi daha senle anlaşma yapmam ayollkırk ricadan sonra bir iki isme o da nazlana nazlana oy attın şimdi onumu başımıza kakıyorsunkakılmış hogatha
bende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkesehhahaha aa beni kandırmasaydın eğer diğer gruplardada anlasmamıs devam ederdi daha senle anlaşma yapmam ayoll
Ben ne yaptım.bende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkese
bende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkese
Asıl benim kırılmam lazım karakter anketinde hazana oy at dedi bende kemalime atarsan olur dedim tamam dedi hazana kullandım ama bu önceden oyunu çoktan yollamış
Bu aralar nazlı hoş gör çocuğu.Asıl benim kırılmam lazım karakter anketinde hazana oy at dedi bende kemalime atarsan olur dedim tamam dedi hazana kullandım ama bu önceden oyunu çoktan yollamış
hahayt ben kemale kullanmadım diyor tövbe tçvbe
Asıl benim kırılmam lazım karakter anketinde hazana oy at dedi bende kemalime atarsan olur dedim tamam dedi hazana kullandım ama bu önceden oyunu çoktan yollamış
hahayt ben kemale kullanmadım diyor tövbe tçvbe
Sen safsan millet napsınbende artık hiçkimseyle ne anlaşırım ne uzlaşırım kim ne derse tam tersine oy atacağım bundan sonra? hemde sen, @Bully @Dosi ve @Harunnn60 başta olmak üzere çok pis kinlendim herkese
seni kalaylamayı unutmuşum bugün o eksiği tamamlayıp öyle dizilere dalayım yoksa uykum gelmez noyan karpuzuSen safsan millet napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?