gruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde oradaHer halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah
gruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde oradaHer halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah
Nesi saçma kız gayet de başarılı bir şarkı Aleyna'yı yedirmeyizgruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde orada
Her halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah
bende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer @xemrexxx
oyların batsın hanı aleyna )bende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer @xemrexxx
1 İrem Derici
2 Sıla
3 Mümin Sarı
4 Model
ne aleynası bee 4.turda tekrar ben alıyorum onu halledicem orada @Bully de kurtaramıcakoyların batsın hanı aleyna )
şimdiden çalışmalara başlayacağım aleynanın en az yarı final görmesi şartne aleynası bee 4.turda tekrar ben alıyorum onu halledicem orada @Bully de kurtaramıcak
Grubun son hit şarkısıydı, sonra da dağıldılar Değmesin Ellerimiz şarkılarını ayrı bir severizbende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer @xemrexxx
1 İrem Derici
2 Sıla
3 Mümin Sarı
4 Model
Mümin berbat zaten iyi yapmışsın
Arkamdan dedikodu yapmayın bakiyim Bile bile oylamadım.@FaJi kendisi oylamamis :S sarkinin sansi tükenmiş bende es gectim ve burdada senle ayni oylamisiz
bende bile bile oylamadim iste. sen es gectin diyeArkamdan dedikodu yapmayın bakiyim Bile bile oylamadım.