2016 En Favori Şarkı 2016 | 3.Tur | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,197
Puanı
1,060
En Favori Şarkı 2016, 3. turuyla devam ediyor.

3. turlarda her gruptan en fazla 4 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 4 şarkı 4.tura yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak.

Oylama 4 gün sürecektir.

İşte 3. tur D grubu adayları ;

İrem Derici - Evlenmene Bak

Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat

Ayla Çelik - Bağdat (Beyazıt Öztürk)

Model - Mey

Sıla - Afitap

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama feat. Aleyna Tilki

Sıla
İrem Derici
Aleyna Tilki
Mümin Sarıkaya

Son düzenleme:
Evlenmene Bak
Mey
Afitap
Cevapsız Çınlama

Evlenmene Bak
Mey
Afitap
Cevapsız Çınlama

@Bully aleynayı yine yukarı çıkarıcaz sanırım @Çiğdem- i çatlatmak ayrı bir zevk olacak :))

Sıla
İrem
Aleyna

ALEYNA afitap ile 3 turdur aynı grupta galiba @Bully yapışmış sılanın üstüne tilki kız gitmiyor :A :A :A
yalnız afitap la evlenmene bak şarkısı ikidir aynı guruba düşüyor bu yüzden senide @Bully ide şiddetle kınıyorum ikisinden birisi elenirse bundan sonra yarışmayı protesto ederim:) sonra demeyinki demedi :) ben önceden restimi çekeyim :)

ALEYNA afitap ile 3 turdur aynı grupta galiba @Bully yapışmış sılanın üstüne tilki kız gitmiyor :A :A :A
Geçen tur Ateşle Oynama ile aynı gruptaymış :D Sıla'nın peşinden ilerliyor valla helal olsun iyi taktik yapmış tilki kız adı üstünde :A

Geçen tur Ateşle Oynama ile aynı gruptaymış :D Sıla'nın peşinden ilerliyor valla helal olsun iyi taktik yapmış tilki kız adı üstünde :A
yalnız afitap la evlenmene bak şarkısı ikidir aynı guruba düşüyor bu yüzden senide @Bully ide şiddetle kınıyorum ikisinden birisi elenirse bundan sonra yarışmayı protesto ederim:) sonra demeyinki demedi :) ben önceden restimi çekeyim :)
tilki kızı 4.turda vurucam ben tüfekle çeyreği unutsun ayoll :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...