gruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde oradaHer halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah![]()
gruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde oradaHer halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah![]()
Nesi saçma kız gayet de başarılı bir şarkıgruplarıda zor oluyor aslında ama forumda saçma şarkı hayranı çokmuş ayoll şu aldığı oylara bak sende varsın birde orada![]()
![]()
![]()
Her halükarda Aleyna yırtıyor yani, kedi gibi dokuz canlı maşallah![]()
bende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer
oyların batsın hanı aleynabende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer![]()
![]()
@xemrexxx
1 İrem Derici
2 Sıla
3 Mümin Sarı
4 Model
ne aleynası bee 4.turda tekrar ben alıyorum onu halledicem oradaoyların batsın hanı aleyna)
şimdiden çalışmalara başlayacağım aleynanın en az yarı final görmesi şart
Grubun son hit şarkısıydı, sonra da dağıldılarbende mllet modelde ne buldu diyorum kiralık aşkta ömerin soyunurken söylendiği şarkıymış meğerse bende işaretledim bu sefer![]()
![]()
@xemrexxx
1 İrem Derici
2 Sıla
3 Mümin Sarı
4 Model
Mümin berbat zaten iyi yapmışsın
Arkamdan dedikodu yapmayın bakiyim@FaJi kendisi oylamamis :S sarkinin sansi tükenmiş bende es gectim ve burdada senle ayni oylamisiz
bende bile bile oylamadim iste. sen es gectin diyeArkamdan dedikodu yapmayın bakiyimBile bile oylamadım.