- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
İyi edersin bence de Esracım.Ay hiç içimden gelmiyor canımcım. Biliyorsun oy kullanmıyorum böyle etkinliklerde.
İyi edersin bence de Esracım.Ay hiç içimden gelmiyor canımcım. Biliyorsun oy kullanmıyorum böyle etkinliklerde.
Beni ikna etmek için uğraşır insan biraz karşimm olmuyor böyle, belki azıcık ilgi alaka istiyoruz yani.Hmm peki.
Ay senin de işine geliyor di mi Kaan'cım.İyi edersin bence de Esracım.
Ben senden gelen darbelere alışığım zaten sıkıntı yok.Beni ikna etmek için uğraşır insan biraz karşimm olmuyor böyle, belki azıcık ilgi alaka istiyoruz yani.
Ay senin de işine geliyor di mi Kaan'cım.Hediye birazdan +1 olursa o zaman görücem ben seni.
Beni ikna etmek için uğraşır insan biraz karşimm olmuyor böyle, belki azıcık ilgi alaka istiyoruz yani.
Ay senin de işine geliyor di mi Kaan'cım.Hediye birazdan +1 olursa o zaman görücem ben seni.
Aslında o küçük tebessüm kırıldım yalanıydı böylelikle bana üzülecek ve oy kullanacaktınBeni ikna etmek için uğraşır insan biraz karşimm olmuyor böyle, belki azıcık ilgi alaka istiyoruz yani.
Bak sen Angara bebesinin işine.Ben senden gelen darbelere alışığım zaten sıkıntı yok.
Bak gör bunları gör. Sokak sanatını, sokaklarda süründürmüştüm @denizz19Herkes ben değil sonuçta.😎 Sırf sen eşitliği boz diye kaç kisilere oy kullandırmıştim.
Aslında o küçük tebessüm kırıldım yalanıydı böylelikle bana üzülecek ve oy kullanacaktınKullanırsın sen bana kıyamazsın pardon Sıla'ya
MusicSurvivor olayını hiç unutmuyorum.Bak sen Angara bebesinin işine.Sen benim de karşimmsin Kaan'ım, ama sen hep göm beni pislik. .s.s
Bugün ayrı bir güzel göründün gözüme. Foruma girince ayrı bir renk geldi foruma şuan fark etmedim zannetmeBak sen Angara bebesinin işine.Sen benim de karşimmsin Kaan'ım, ama sen hep göm beni pislik. .s.s
Bak gör bunları gör. Sokak sanatını, sokaklarda süründürmüştüm @denizz19Bi "Umut" ben oy atarım diye garibim 3 kişiye daha oy attırmıştı.Sen hala ilgi gösterme.Bu ne böyle, daha çekici, hoş, gönül fethedici cümleler bekliyorum senden. Bu olmamış.
Bu yalana Esra inanmaz şekerim siz yokken ben vardım hepMusicSurvivor olayını hiç unutmuyorum.
İnsan sevdiklerine sataşırmış.Bence verme sen oy bu Sıla'ya. Deniz'in normal zamanda halini hatrını sorduğu yoktur ama oy istemeye gelince hemen ister.
Bak sen Angara bebesinin işine.Sen benim de karşimmsin Kaan'ım, ama sen hep göm beni pislik. .s.s
Bak gör bunları gör. Sokak sanatını, sokaklarda süründürmüştüm @denizz19Bi "Umut" ben oy atarım diye garibim 3 kişiye daha oy attırmıştı.Sen hala ilgi gösterme.Bu ne böyle, daha çekici, hoş, gönül fethedici cümleler bekliyorum senden. Bu olmamış.
Arada 2 oy fark var ve ben daha kullanmadım artistBence oy kullanma. Gerek yok yani. Sıla çıkamayacak bu turdan netice de sende boş yere klasını bozmuş olacaksın.Ya Yalın'a ver ya hiç verme kaybeden yanında olma
O oyu kolay kolay alamayacaksın her türlü çirkefliği yaparım bunun için, ya tutarsa mantığıyla saldırıyorum sana şu an, kim bilir tutar belki de.Bugün ayrı bir güzel göründün gözüme. Foruma girince ayrı bir renk geldi foruma şuan fark etmedim zannetmeSaçlarından dudaklarına dökülen o masumane duruşun hali hatırda beni benden aldıOldu mu
Bu yalana Esra inanmaz şekerim siz yokken ben vardım hep
Arada 2 oy fark var ve ben daha kullanmadım artistDaha vadikızım gelecek
Esra'yı bu çirkin oyunlarına alamazsın. Sen forumda yokken biz onunla buraları yönetiyordukO oyu kolay kolay alamayacaksın her türlü çirkefliği yaparım bunun için, ya tutarsa mantığıyla saldırıyorum sana şu an, kim bilir tutar belki de.
Sıla antiliğinde son nokta
Ee napalım yaniEsra'yı bu çirkin oyunlarına alamazsın. Sen forumda yokken biz onunla buraları yönetiyorduk
Karıştırma şimdi şu amaçsız yarışmayı.MusicSurvivor olayını hiç unutmuyorum.
İnsan sevdiklerine sataşırmış.Bence verme sen oy bu Sıla'ya. Deniz'in normal zamanda halini hatrını sorduğu yoktur ama oy istemeye gelince hemen ister.
Yok canım olmadı, zaten kendinde söylemişsin. Daha inandırıcı ve gönül fethedici yerden gel sen. Görür görmez +1'i kapmamı sağla.Bugün ayrı bir güzel göründün gözüme. Foruma girince ayrı bir renk geldi foruma şuan fark etmedim zannetmeSaçlarından dudaklarına dökülen o masumane duruşun hali hatırda beni benden aldıOldu mu
Bu yalana Esra inanmaz şekerim siz yokken ben vardım hep
Mobilde olduğum için oy kullanamadım@turkuazz Sıla'nın en sevdiğin şarkısı yayında oy kullanmadın sanırım
Hahahaha hiç güleceğim yoktu.
O zaman bekliyoruz oyunu yarınaMobilde olduğum için oy kullanamadımyarına kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?