- Reaksiyon puanı
- 65,244
- Puanı
- 1,060
Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.Emeğinize sağlık @hayret bi şey @Bully yalnız listede Ziynet Sali - Çeyrek Gönül de olmalıydı.
Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.Emeğinize sağlık @hayret bi şey @Bully yalnız listede Ziynet Sali - Çeyrek Gönül de olmalıydı.
Sultanım şarkısı Çeyrek Gönülden daha mı önce çıkmış valla bilmiyordum.Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.![]()
Sultanım 1 Aralık 2015, Çeyrek Gönül 6 Ocak 2016.Sultanım şarkısı Çeyrek Gönülden daha mı önce çıkmış valla bilmiyordum.![]()
Araştırsam listede hata ya da olmayan şarkıları da bulurum ama hiç uğraşamam.Sultanım 1 Aralık 2015, Çeyrek Gönül 6 Ocak 2016.
İyi çalıştım dersime.![]()
Listede hata yok çok uğraşıldı.Araştırsam listede hata ya da olmayan şarkıları da bulurum ama hiç uğraşamam.![]()
Bak bulurum çıkarırım inatlaşma benle.Listede hata yok çok uğraşıldı.Sadece 2014'ün sonundan birkaç şarkı var onları da geçen sene listeye alınmadığı için dahil ettim arada kaynamasınlar diye.
Mustafa Ceceli - Hüsran, Zeynep Bastık - Fırça Gibi.
Çıkar çıkarabiliyorsan.Bak bulurum çıkarırım inatlaşma benle.![]()
Aman o kim be.
İsmail YK - Özlüyorum Ben Seni varmış kaçırmışsın.Aman o kim be.Sadece senin oy vereceğin kişilerle ilgilenmiyoruz.
![]()
Kusura bakmasın artık İsmail YK, herkesi almaya kalksak işin içinden çıkamayız biz de insanız 120 şarkı bile yeterince fazla zaten.İsmail YK - Özlüyorum Ben Seni varmış kaçırmışsın.
He bir de İsmail YK - Ah Leylim yok listende ekle lütfen @Bully kardeş![]()
Güzel kıvırdınKusura bakmasın artık İsmail YK, herkesi almaya kalksak işin içinden çıkamayız biz de insanız 120 şarkı bile yeterince fazla zaten.![]()
İsmail YK ile kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum onun devri geçeli çok oldu.Güzel kıvırdınNeyse emeğine sağlık dostlar
bekliyoruz Sıla'nın 1.olmasını
![]()
Nerden biliyon valla ben şahsen dinliyom yani Serdar bile hala dinleniyorsa İsmail neden dinlenmesin.İsmail YK ile kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum onun devri geçeli çok oldu.
Çok beklersin.![]()
Serdar'ı karıştırma kışkırırım.Nerden biliyon valla ben şahsen dinliyom yani Serdar bile hala dinleniyorsa İsmail neden dinlenmesin.![]()
@Bully Yarışma için başarılar fakat gruplara ayrılıp oylama vakitlerine gelindiğinde beni etiket listesinden çıkartabilirseniz pek sevinirim.@sokak sanati dinlemedi gerçi, yerli ya da yabancı güncel hiçbir şarkıya ilgi ve bilgim yok maalesef, mağarada yaşıyorum.
![]()
Yok daha fazla ısrarcı olmadım bende ve yeni gruplara etiketleme yapmadım.Çok şey kaciriyorsun bil. En azından yabancılara bakma lazımdı.
![]()