2015 En Favori Şarkı 2015 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araştırsam listede hata ya da olmayan şarkıları da bulurum ama hiç uğraşamam. :A
Listede hata yok çok uğraşıldı. :A Sadece 2014'ün sonundan birkaç şarkı var onları da geçen sene listeye alınmadığı için dahil ettim arada kaynamasınlar diye. :D Mustafa Ceceli - Hüsran, Zeynep Bastık - Fırça Gibi.

Listede hata yok çok uğraşıldı. :A Sadece 2014'ün sonundan birkaç şarkı var onları da geçen sene listeye alınmadığı için dahil ettim arada kaynamasınlar diye. :D Mustafa Ceceli - Hüsran, Zeynep Bastık - Fırça Gibi.
Bak bulurum çıkarırım inatlaşma benle. :D

İsmail YK - Özlüyorum Ben Seni varmış kaçırmışsın. :A

He bir de İsmail YK - Ah Leylim yok listende ekle lütfen @Bully kardeş :F
Kusura bakmasın artık İsmail YK, herkesi almaya kalksak işin içinden çıkamayız biz de insanız 120 şarkı bile yeterince fazla zaten. :A

Nerden biliyon valla ben şahsen dinliyom yani Serdar bile hala dinleniyorsa İsmail neden dinlenmesin. :A
Serdar'ı karıştırma kışkırırım. :A Ben Bas Gaza'da kaldım o şarkıdan beri bir ilişkimiz olmadı kendisiyle. :F

@Bully Yarışma için başarılar fakat gruplara ayrılıp oylama vakitlerine gelindiğinde beni etiket listesinden çıkartabilirseniz pek sevinirim. :) @sokak sanati dinlemedi gerçi, yerli ya da yabancı güncel hiçbir şarkıya ilgi ve bilgim yok maalesef, mağarada yaşıyorum. :)

Yok daha fazla ısrarcı olmadım bende ve yeni gruplara etiketleme yapmadım.:( Çok şey kaciriyorsun bil. En azından yabancılara bakma lazımdı.:A

Yok daha fazla ısrarcı olmadım bende ve yeni gruplara etiketleme yapmadım.:( Çok şey kaciriyorsun bil. En azından yabancılara bakma lazımdı.:A

Valla İngilizce özürlü olduğum için ancak müzikal kalitesine ve hissettirdiği duygusuna bakıyorum, öyle şarkılar bulmak da çok zor. Anca Pink Floyd tarzı ilgimi çekiyor, belki İngilizce'yi öğrendikten sonra mağaradan çıkabilirim. :) Yerlilerde ise pop faktöründen dolayı tercih etmiyorum, istisnalar haricinde pop müzikten nefret ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...