Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.Emeğinize sağlık @hayret bi şey @Bully yalnız listede Ziynet Sali - Çeyrek Gönül de olmalıydı.
Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.Emeğinize sağlık @hayret bi şey @Bully yalnız listede Ziynet Sali - Çeyrek Gönül de olmalıydı.
Sultanım şarkısı Çeyrek Gönülden daha mı önce çıkmış valla bilmiyordum.Klibi 2016'da çekilmiş seneye yerini ayıralım onun.
Sultanım 1 Aralık 2015, Çeyrek Gönül 6 Ocak 2016.Sultanım şarkısı Çeyrek Gönülden daha mı önce çıkmış valla bilmiyordum.
Araştırsam listede hata ya da olmayan şarkıları da bulurum ama hiç uğraşamam.Sultanım 1 Aralık 2015, Çeyrek Gönül 6 Ocak 2016.
İyi çalıştım dersime.
Listede hata yok çok uğraşıldı. Sadece 2014'ün sonundan birkaç şarkı var onları da geçen sene listeye alınmadığı için dahil ettim arada kaynamasınlar diye. Mustafa Ceceli - Hüsran, Zeynep Bastık - Fırça Gibi.Araştırsam listede hata ya da olmayan şarkıları da bulurum ama hiç uğraşamam.
Ellerinize sağlık gençler. @hayret bi şey @Bully
Bak bulurum çıkarırım inatlaşma benle.Listede hata yok çok uğraşıldı. Sadece 2014'ün sonundan birkaç şarkı var onları da geçen sene listeye alınmadığı için dahil ettim arada kaynamasınlar diye. Mustafa Ceceli - Hüsran, Zeynep Bastık - Fırça Gibi.
Çıkar çıkarabiliyorsan.Bak bulurum çıkarırım inatlaşma benle.
Aman o kim be. Sadece senin oy vereceğin kişilerle ilgilenmiyoruz.
İsmail YK - Özlüyorum Ben Seni varmış kaçırmışsın.Aman o kim be. Sadece senin oy vereceğin kişilerle ilgilenmiyoruz.
Kusura bakmasın artık İsmail YK, herkesi almaya kalksak işin içinden çıkamayız biz de insanız 120 şarkı bile yeterince fazla zaten.İsmail YK - Özlüyorum Ben Seni varmış kaçırmışsın.
He bir de İsmail YK - Ah Leylim yok listende ekle lütfen @Bully kardeş
Güzel kıvırdın Neyse emeğine sağlık dostlar bekliyoruz Sıla'nın 1.olmasınıKusura bakmasın artık İsmail YK, herkesi almaya kalksak işin içinden çıkamayız biz de insanız 120 şarkı bile yeterince fazla zaten.
İsmail YK ile kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum onun devri geçeli çok oldu.Güzel kıvırdın Neyse emeğine sağlık dostlar bekliyoruz Sıla'nın 1.olmasını
Nerden biliyon valla ben şahsen dinliyom yani Serdar bile hala dinleniyorsa İsmail neden dinlenmesin.İsmail YK ile kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum onun devri geçeli çok oldu.
Çok beklersin.
Serdar'ı karıştırma kışkırırım. Ben Bas Gaza'da kaldım o şarkıdan beri bir ilişkimiz olmadı kendisiyle.Nerden biliyon valla ben şahsen dinliyom yani Serdar bile hala dinleniyorsa İsmail neden dinlenmesin.
@Bully Yarışma için başarılar fakat gruplara ayrılıp oylama vakitlerine gelindiğinde beni etiket listesinden çıkartabilirseniz pek sevinirim. @sokak sanati dinlemedi gerçi, yerli ya da yabancı güncel hiçbir şarkıya ilgi ve bilgim yok maalesef, mağarada yaşıyorum.
Yok daha fazla ısrarcı olmadım bende ve yeni gruplara etiketleme yapmadım. Çok şey kaciriyorsun bil. En azından yabancılara bakma lazımdı.