Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,555
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Oyumuzu hemen vermeyelim, Sıla'nın en ihtiyacı olduğu zamanda darbeyi indirelim.@Bully başkan bu sefer ki komplomuz nedir?
Doğu etiket yapma boşver. Bu sezon kazanmayalım sonra laf söz oluyorŞimdi burda gider Gülşen'e oy verirsin sen Seni doğru yola çağırıyorum mübarek yol yakınken dön ve Sıla'ya biat et @destere
darbe dediğin şike değildir İnşAllahOyumuzu hemen vermeyelim, Sıla'nın en ihtiyacı olduğu zamanda darbeyi indirelim.
Tahmin ettiğin üzere yok söylemezdim. Ama sebebim 2015 şarkısı olmamasaydı. Kliplenmemesi o şarkının 2014ten beridir dinlenmediğini değiştirmez. 2015 yılı şarkılarında 2014ten kalma şarkı yarişiyor.Benimki şarkısı yani.
Iyy pis
Ne şikesi yapacam la Yalın elenmiş zaten bana ne. ssdarbe dediğin şike değildir İnşAllah
Tamam inşallah Bangır Bangır kazanır diyelim o halde.Tahmin ettiğin üzere yok söylemezdim. Ama sebebim 2015 şarkısı olmamasaydı. Kliplenmemesi o şarkının 2014ten beridir dinlenmediğini değiştirmez. 2015 yılı şarkılarında 2014ten kalma şarkı yarişiyor.
Yasak mı etiket yapmak ? Yasaksa da davet ediyorum değilse de davet ediyorum Hediye rakip şarkıdan fersah fersah iyi şampiyonluğu hak ediyorDoğu etiket yapma boşver. Bu sezon kazanmayalım sonra laf söz oluyor
Yasak değil de bırakalım hak eden kazansın Sıla zaten hakkıyla kazanamaz hiçbir zaman bu yarışı hep benim desteğim vardır. Zaten o kadar berbat bir şarkıcı ki sesi sözleri klipleri ayrı bir dandik. Kazanmaya hakkı yok.Yasak mı etiket yapmak ? Yasaksa da davet ediyorum değilse de davet ediyorum Hediye rakip şarkıdan fersah fersah iyi şampiyonluğu hak ediyor
Yalın olsa yapıcaksın yaniNe şikesi yapacam la Yalın elenmiş zaten bana ne. ss
Karşımda Sıla olmadığı sürece öyle işlere bulaşmam.Yalın olsa yapıcaksın yani