2015 En Favori Şarkı 2015 | Büyük Final | Hediye vs Bangır Bangır

Sence 2015'in En Favori Şarkısı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finalde kimseyi etiketlemeyeceğim kazansın kazanmasın umrumda değil artık.

Şimdi burda gider Gülşen'e oy verirsin sen :A Seni doğru yola çağırıyorum mübarek yol yakınken dön ve Sıla'ya biat et :A @destere

Bu zamana kadar Türkiye'de yapılmış en iyi klip Bangır Bangır kesinlikle. Sözler olsun, Gulsen'in enerjisi olsun açık ara oyumu verdim.

Benimki şarkısı yani. :)

:F Iyy pis :D
Tahmin ettiğin üzere yok söylemezdim. Ama sebebim 2015 şarkısı olmamasaydı. Kliplenmemesi o şarkının 2014ten beridir dinlenmediğini değiştirmez. 2015 yılı şarkılarında 2014ten kalma şarkı yarişiyor.

Tahmin ettiğin üzere yok söylemezdim. Ama sebebim 2015 şarkısı olmamasaydı. Kliplenmemesi o şarkının 2014ten beridir dinlenmediğini değiştirmez. 2015 yılı şarkılarında 2014ten kalma şarkı yarişiyor.
Tamam inşallah Bangır Bangır kazanır diyelim o halde. :)

Doğu etiket yapma boşver. Bu sezon kazanmayalım sonra laf söz oluyor :)
Yasak mı etiket yapmak ? :A Yasaksa da davet ediyorum değilse de davet ediyorum Hediye rakip şarkıdan fersah fersah iyi şampiyonluğu hak ediyor :A

Yasak mı etiket yapmak ? :A Yasaksa da davet ediyorum değilse de davet ediyorum Hediye rakip şarkıdan fersah fersah iyi şampiyonluğu hak ediyor :A
Yasak değil de bırakalım hak eden kazansın Sıla zaten hakkıyla kazanamaz hiçbir zaman bu yarışı hep benim desteğim vardır. Zaten o kadar berbat bir şarkıcı ki sesi sözleri klipleri ayrı bir dandik. Kazanmaya hakkı yok. :)

elbette ki Gülşen

2 şarkı yaptı, 2 si de her yerde çaldı, tıpkı 2013'te olduğu gibi noktayı koydu :oley:

İki şarkıda birbirinden berbat hatta iğrenç. Oy vermiyecegim.:)

aaa öncelikle emeğine sağlık çok eğlenceli güzel bir etkinlik oldu @Bully 😉😉😉

bangır bangır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...