- Reaksiyon puanı
- 58,769
- Puanı
- 1,060
Oylamayı daha yapmadım sabah kullanacağımOylama güncel, oy kullanmak isteyen varsa bekleriz.
Ne yazık ki.Benim oyum belli ama oylamayı sanırım fazla etkilemiş olmayacak
Aynen Yalın'ın intikamını Gülşen aldı teselli oldu bize en azından.sanada gün doğdu sanırım değilmi
sen ile @sokak sanati sevinmişsinizdir baş anticiler sizsiniz sonuçtaAynen Yalın'ın intikamını Gülşen aldı teselli oldu bize en azından.
Yalın'ın karşısına gelmese Sıla'ya anti olmazdım aslında hoş severim ben Sıla'yı eğlencesine takılıyorum öyle.sen ile @sokak sanati sevinmişsinizdir baş anticiler sizsiniz sonuçta
biliyorum eğlencesine takılıyon bu arada şunu söyleyeyim aslında bende normalde yalını baya dinliyorum ama yalının şansızlığı şu Sılayla karşılaşınca seçenek olarak Sıla diyorum yoksa Yalının antisi değilim bendeYalın'ın karşısına gelmese Sıla'ya anti olmazdım aslında hoş severim ben Sıla'yı eğlencesine takılıyorum öyle.
@sokak sanati finali protesto edip oy kullanmadı Ama Gülşen'in şampiyonluğu Sıla'nın şampiyonluğundan daha mutlu edecektir onu yine de.
Ülkedeki adalet ortamına bile bu kadar itiraz etmezken Sıla'nın kazanmasına adaletsizlik gözüyle bakmakta ayrı bir ironi olsa gerek. Ama gerçekten yazık diyorum artık. Hiçbir şekilde Sıla'nın bulunduğu etkinliği desteklememe kararı aldım bundan sonra. Gerçekten olabildiğince kendimi geri çekeceğim artık. Bu kadar hakareti SILA için duymamak adına bir daha bu tarz etkinliklere ne oy atarım ne de herhangi bir müdahale. Sıla Hediye iyi ki kaybetti zaten Gülşen hak ediyordu benim de sevdiğim bir şarkıydı zaten. Seneye inşallah kalite anlayışınıza göre Ajdar yarışa katılır. Sanırım bundan anlıyorsunuz. Bu sert konuşmayı yapmak durumunda kaldım artık. Çünkü bu sözlerimin artık fanlık durumuyla kesinlikle alakası yok tamamen haksız sözler söylendiği için yazdım. Karşı bir cevap yazmana gerek yok sadece bu söylediklerimi bil ya da aynı düşüncede olanlar için bilin istedim. Bu kadar eleştiriyi hak edecek bir şarkı değildi Hediye. Yazık gerçekten o kadar moralimi bozdun ki yarışma boyunca ne desem bilemiyorum sana ya da her söylenene güldürdün butonuna basarak destek veren o kişiye.Adaletin bu kadar geç yerini bulmasına üzüldüm Sonunda haketmeyen isim elendi.