2015 En Favori Şarkı 2015 | Büyük Final | Hediye vs Bangır Bangır

Sence 2015'in En Favori Şarkısı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve ben de oyumu kullandım. :A

Gülşen farkı atmış, gerçekten hak edilmiş bir başarı. :)

Oylama güncel, oy kullanmak isteyen varsa bekleriz. :)

Fark baya açıılmış.

Bende Gülşen - Bangır Bangır dedim.

sen ile @sokak sanati sevinmişsinizdir:) baş anticiler sizsiniz sonuçta:D
Yalın'ın karşısına gelmese Sıla'ya anti olmazdım aslında hoş severim ben Sıla'yı eğlencesine takılıyorum öyle. :D

@sokak sanati finali protesto edip oy kullanmadı :F Ama Gülşen'in şampiyonluğu Sıla'nın şampiyonluğundan daha mutlu edecektir onu yine de. :A

Yalın'ın karşısına gelmese Sıla'ya anti olmazdım aslında hoş severim ben Sıla'yı eğlencesine takılıyorum öyle. :D

@sokak sanati finali protesto edip oy kullanmadı :F Ama Gülşen'in şampiyonluğu Sıla'nın şampiyonluğundan daha mutlu edecektir onu yine de. :A
biliyorum eğlencesine takılıyon:D bu arada şunu söyleyeyim aslında bende normalde yalını baya dinliyorum ama yalının şansızlığı şu Sılayla karşılaşınca seçenek olarak Sıla diyorum yoksa Yalının antisi değilim bende:D

Adaletin bu kadar geç yerini bulmasına üzüldüm:) Sonunda haketmeyen isim elendi.

Adaletin bu kadar geç yerini bulmasına üzüldüm:) Sonunda haketmeyen isim elendi.
Ülkedeki adalet ortamına bile bu kadar itiraz etmezken Sıla'nın kazanmasına adaletsizlik gözüyle bakmakta ayrı bir ironi olsa gerek. Ama gerçekten yazık diyorum artık. Hiçbir şekilde Sıla'nın bulunduğu etkinliği desteklememe kararı aldım bundan sonra. Gerçekten olabildiğince kendimi geri çekeceğim artık. Bu kadar hakareti SILA için duymamak adına bir daha bu tarz etkinliklere ne oy atarım ne de herhangi bir müdahale. Sıla Hediye iyi ki kaybetti zaten Gülşen hak ediyordu benim de sevdiğim bir şarkıydı zaten. Seneye inşallah kalite anlayışınıza göre Ajdar yarışa katılır. Sanırım bundan anlıyorsunuz. Bu sert konuşmayı yapmak durumunda kaldım artık. Çünkü bu sözlerimin artık fanlık durumuyla kesinlikle alakası yok tamamen haksız sözler söylendiği için yazdım. Karşı bir cevap yazmana gerek yok sadece bu söylediklerimi bil ya da aynı düşüncede olanlar için bilin istedim. Bu kadar eleştiriyi hak edecek bir şarkı değildi Hediye. Yazık gerçekten o kadar moralimi bozdun ki yarışma boyunca ne desem bilemiyorum sana ya da her söylenene güldürdün butonuna basarak destek veren o kişiye.

Gülşen Bangır Bangırı tebrik ediyorum. Yılın en iyi şarkısı olmayı sonuna kadar hak etti bunu gerçekten söylüyorum. Çok beğenerek dinledim ve hala da denk geldikçe dinlerim.

Bu zamana kadar Sıla'ya oylarıyla destek veren, benim kontrolüm dışında oy atan ve benim isteğimle oy atan kişilere de teşekkür ediyorum.

Sıla finale kadar ulaşmasıda iyidir..kazanıp kazanmaması bir yana şarkısının iyi olduğu ortada..sıla benim açımdan birinci olmuştur

Seneye etkinliğe katılmıcam.gerçekten haketmeyen şarkı kazanacaktır yine o yüzden oy kullanmaya gerek yok. Açık ve net bi şekilde 10 gömlek üstün olan bi şarkı fark yiyerek finali kaybetti.Bangır bangır gerçekten aşırı abartı bi şarkı. bangır dan daha çok hakeden 100 şarkı vardır ki buna Hediye de dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...