Bir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsınne demek bitti ben bitti demeden bitmez![]()
Bir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsınne demek bitti ben bitti demeden bitmez![]()
sen kimlere veriyorsan ben tam tersine veriyorum otomatikman kaydedilsinBir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsın![]()
Sen Polat değilsin ama.ne demek bitti ben bitti demeden bitmez![]()
ne demek değilsinSen Polat değilsin ama.![]()
Komik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.sen kimlere veriyorsan ben tam tersine veriyorum otomatikman kaydedilsin![]()
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.Sen Polat değilsin ama.![]()
ne demek uğurlayalım ben çıkmadan kovuyomusun beniKomik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.![]()
Kovmak yok canım yol veriyorum sadecene demek uğurlayalım ben çıkmadan kovuyomusun beni![]()
Öyle olsun bakalım.ne demek değilsingöbek adım polat
![]()
ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun senKovmak yok canım yol veriyorum sadece![]()
ne demek öyle olsun öyle zatenÖyle olsun bakalım.![]()
Karıştırmayın beni didişmelerinize.Komik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.![]()
Tamam aga öyle.ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun sen
ne demek öyle olsun öyle zaten![]()
![]()
Transa geçti takas konuyla ilgisiz cümleler kullanmaya başladı.ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun sen
ne demek öyle olsun öyle zaten![]()
Didişmiyorum ki didiyorumKarıştırmayın beni didişmelerinize.![]()
ne demek konuyla ilgisiz cümleler konuyla ilgisiz olsa konuda olmazdıTransa geçti takas konuyla ilgisiz cümleler kullanmaya başladı.
Didişmiyorum ki didiyorum![]()
Aynen müzik konusuyla o kadar ilgisiz birisin ki şuan bu konuda yorum yazmana gülüyorum.ne demek konuyla ilgisiz cümleler konuyla ilgisiz olsa konuda olmazdı![]()