Bir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsınne demek bitti ben bitti demeden bitmez
Bir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsınne demek bitti ben bitti demeden bitmez
sen kimlere veriyorsan ben tam tersine veriyorum otomatikman kaydedilsinBir daha ki oylamada etiketlerim seni de kullanırsın
Sen Polat değilsin ama.ne demek bitti ben bitti demeden bitmez
ne demek değilsin göbek adım polatSen Polat değilsin ama.
Komik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.sen kimlere veriyorsan ben tam tersine veriyorum otomatikman kaydedilsin
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.Sen Polat değilsin ama.
ne demek uğurlayalım ben çıkmadan kovuyomusun beniKomik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.
Kovmak yok canım yol veriyorum sadecene demek uğurlayalım ben çıkmadan kovuyomusun beni
Öyle olsun bakalım.ne demek değilsin göbek adım polat
ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun senKovmak yok canım yol veriyorum sadece
ne demek öyle olsun öyle zatenÖyle olsun bakalım.
Karıştırmayın beni didişmelerinize.Komik değildi ama ufak bir tebessümle uğurlayalım seni de.
Polat bile o kadar kabadayı değil yahu bu aştı kendini.
Tamam aga öyle.ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun sen
ne demek öyle olsun öyle zaten
Transa geçti takas konuyla ilgisiz cümleler kullanmaya başladı.ne demek yol veriyosun devletin yolunu şahsa mı veriyosun sen
ne demek öyle olsun öyle zaten
Didişmiyorum ki didiyorumKarıştırmayın beni didişmelerinize.
ne demek konuyla ilgisiz cümleler konuyla ilgisiz olsa konuda olmazdıTransa geçti takas konuyla ilgisiz cümleler kullanmaya başladı.
Didişmiyorum ki didiyorum
Aynen müzik konusuyla o kadar ilgisiz birisin ki şuan bu konuda yorum yazmana gülüyorum. He pardon hakkını yemeyeyim şimdi Vadi müzikleri senin için şaheserdi.ne demek konuyla ilgisiz cümleler konuyla ilgisiz olsa konuda olmazdı