- Reaksiyon puanı
- 60,792
- Puanı
- 1,060
Aynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyorAslında ne olduğu belli biri. Bu yarıṣmaya alınması kötü. Herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor.![]()
Aynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyorAslında ne olduğu belli biri. Bu yarıṣmaya alınması kötü. Herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor.![]()
Umarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur
Umarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur(daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar
)
ben inandımAh be çok üzüldüm desem de inanma![]()
kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyiUmarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur(daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar
)
bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramayaSen bu arkadaṣı niye oylamaya aldın ki, tam senesini bile doldurmadı bu nick altında. Bence hepten banlanmalı![]()
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldiAynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyorKendisi ısrarla yokuş yapıyor
İtiraf et kurtul
![]()
O diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bukülliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldidemekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun
![]()
Hoşbuldum
Pek taze değilsin gibi ama tarzın çok benzer geldi bana![]()
Yalan söylemeye utanmıyor musun tekin?ben inandımçok safım temizim herşeye anında inanırım
------
kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyi
bu cümleyi kurduktan sonra robert bosch aklıma geldi nedense
------
bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramaya
ya da şöyle düşünüyordur... nasıl olsa bu saygıdeğer şahıs hiç bir oylamada başarılı olamaz, öylesine elemelere koyayımda sürünsün dursun ?
ikinci şık bana sanki daha mantıklı gibi geldi
------
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldidemekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun
![]()
Şimdiye banlanması gerekirdi. Neden tutuluyor anlamıyorum. Ama Dosi'nin elbet bir planı vardır. Yoksa haşat ederdi. 😅Yalan söylemeye utanmıyor musun tekin?
xdragxx de seni eski bir üyeye benzetmiş işte.
öyle bir gurup kurmuşki @Dosi nereye baksan kötü insanlar duruyor
yoo utanmıyorumYalan söylemeye utanmıyor musun tekin?
xdragxx de seni eski bir üyeye benzetmiş işte.
En fazla 2 oy mu bekliyordun?
benden alıntıladığın mesajın bir kısmı yüzde 500 büyütülmüş durumdaydı nerdeyse harfler tek tek gözüme girecektiO diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bu
@xdragxx seni başkası sanmıştır ondan ama yeni olmadığını o da net biliyor
Sen demekki onuda tanıyorsun. İyi çevre edinmişsin zamanında![]()
zaten @BesaleT rakam belirtmedikiEn fazla 2 oy mu bekliyordun?
Arada görünmen bile 0 oyda kalmamanı sağlamış(oy oranı belirtmek yasak )
hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zaten
hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zatenne emeklerle mesaj yapıyoruz onuda dosi yok ediyor
![]()
Sana iyi yapıyor 😅hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zatenne emeklerle mesaj yapıyoruz onuda dosi yok ediyor
![]()
Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
olayı anladımda @Hobbit e yazdığım mesajda o rakam yoktu onu niye sildinHayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
İşte bu. İşte bu. Büyü bozuldu, büyü bozuldu 😅Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully