BesaleT
Süper Emekli
Ben 3 e 5 e bakma hesabı dedim 10-20-30-40 hesabı düz hesap olsun diye.En fazla 2 oy mu bekliyordun?
Arada görünmen bile 0 oyda kalmamanı sağlamış (oy oranı belirtmek yasak )
Ben 3 e 5 e bakma hesabı dedim 10-20-30-40 hesabı düz hesap olsun diye.En fazla 2 oy mu bekliyordun?
Arada görünmen bile 0 oyda kalmamanı sağlamış (oy oranı belirtmek yasak )
Mesaj silmedim. Sayıyı editledim. Tam o esnada yeni mesaj yazmışsan karambolde gitmiştir. Bakayımolayı anladımda @Hobbit e yazdığım mesajda o rakam yoktu onu niye sildin
Harika bir haber kutluyorum seni bu kararından ötürü sayın admin Kendini dokunulmaz sanan bu arkadaşa güzel bir ders olacaktırHayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
bana attığın taş çubuk kazma kürek ne varsa bumerang gibi sana dönsün bullyHarika bir haber kutluyorum seni bu kararından ötürü sayın admin Kendini dokunulmaz sanan bu arkadaşa güzel bir ders olacaktır
vallahi birde gariban buldularki vurun abalıya misali bizi, şamar oğlanına çevirdiler insan kendi kendine üzülüyorYazık tekine masumcuk çocuğa da bu kadar yüklenilmez ki
Senin bedduaların bana sökmezbana attığın taş çubuk kazma kürek ne varsa bumerang gibi sana dönsün bully
siz eskilerden diyorsunuz tekin değilim diyor bakalım gerçek sonuç elbet çıkacak zamanla bekleyip görücez
Tekin'i savunan bizi karşısında bulur. Değil mi @DosiYazık tekine masumcuk çocuğa da bu kadar yüklenilmez ki
onlar tahmin yürütüyor bense net olanı söylüyorumsiz eskilerden diyorsunuz tekin değilim diyor bakalım gerçek sonuç elbet çıkacak zamanla bekleyip görücez
sanada gün doğdu hain isviçreli @Dosi ile aramızı bozamazsın boşuna çabalar bunlar
onlar tahmin yürütüyor bense net olanı söylüyorum
değilim diyorsam değilimdir biri sana şimdi deseki sen eskilerden şu isimli kişisin sen ne kadar yok ben o değilim desende zorla o sun dediklerinde ne yaparsın valla isyan edeceğim sonunda
Ben çıkaramadım ama illaki görmüşümdür. Yazılırsa çözerim. 😅Bana gerek kalmıyor sen kendi bacağına kendin sıkıyorsun
------
Yazayım buraya nickini ne dersin forumun yarısı çözdü zaten seni. Boṣa çaba seninki.
ne yazarsan yaz ben kabul etmedikten sonra oraya yazdığın yazı suya yazılmış gibi olur anında kaybolur giderBana gerek kalmıyor sen kendi bacağına kendin sıkıyorsun
------
Yazayım buraya nickini ne dersin forumun yarısı çözdü zaten seni. Boṣa çaba seninki.
sen eskileri tanımazsınki sen de benim gibi yeni değilmisin sen niye merak ediyorsun ?Ben çıkaramadım ama illaki görmüşümdür. Yazılırsa çözerim. 😅