2024 En Favori Üye 2024 | 1. Tur | 4. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 5 üye üst tura yükselsin?

• ahmetbey

Oy: 8 29.6%
  • BesaleT

Oy: 11 40.7%
  • EmreCan

Oy: 12 44.4%
  • MasacRE

Oy: 20 74.1%
  • Bully

Oy: 25 92.6%
  • MEnes

• Zeyno

Oy: 14 51.9%
  • soo

• tekin

Oy: 11 40.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben maça geçiyorum. Size iyi muhabbetler 😅

Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
Harika bir haber kutluyorum seni bu kararından ötürü sayın admin :Z Kendini dokunulmaz sanan bu arkadaşa güzel bir ders olacaktır :A

Harika bir haber kutluyorum seni bu kararından ötürü sayın admin :Z Kendini dokunulmaz sanan bu arkadaşa güzel bir ders olacaktır :A
bana attığın taş çubuk kazma kürek ne varsa bumerang gibi sana dönsün bully :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
siz eskilerden diyorsunuz tekin değilim diyor bakalım gerçek sonuç elbet çıkacak zamanla bekleyip görücez
onlar tahmin yürütüyor bense net olanı söylüyorum :D
değilim diyorsam değilimdir:D biri sana şimdi deseki sen eskilerden şu isimli kişisin sen ne kadar yok ben o değilim desende zorla o sun dediklerinde ne yaparsın valla isyan edeceğim sonunda:A

sanada gün doğdu hain isviçreli :D @Dosi ile aramızı bozamazsın boşuna çabalar bunlar :A

Bana gerek kalmıyor sen kendi bacağına kendin sıkıyorsun :A
------

onlar tahmin yürütüyor bense net olanı söylüyorum :D
değilim diyorsam değilimdir:D biri sana şimdi deseki sen eskilerden şu isimli kişisin sen ne kadar yok ben o değilim desende zorla o sun dediklerinde ne yaparsın valla isyan edeceğim sonunda:A

Yazayım buraya nickini ne dersin :A forumun yarısı çözdü zaten seni. Boṣa çaba seninki. :A

Bana gerek kalmıyor sen kendi bacağına kendin sıkıyorsun :A
------

Yazayım buraya nickini ne dersin :A forumun yarısı çözdü zaten seni. Boṣa çaba seninki. :A
ne yazarsan yaz ben kabul etmedikten sonra :D oraya yazdığın yazı suya yazılmış gibi olur anında kaybolur gider :A
------

Ben çıkaramadım ama illaki görmüşümdür. Yazılırsa çözerim. 😅
sen eskileri tanımazsınki sen de benim gibi yeni değilmisin sen niye merak ediyorsun ? :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...