Aynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor Kendisi ısrarla yokuş yapıyor İtiraf et kurtulAslında ne olduğu belli biri. Bu yarıṣmaya alınması kötü. Herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor.
Aynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor Kendisi ısrarla yokuş yapıyor İtiraf et kurtulAslında ne olduğu belli biri. Bu yarıṣmaya alınması kötü. Herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor.
Umarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur (daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar )
Umarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur (daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar )
ben inandım çok safım temizim herşeye anında inanırımAh be çok üzüldüm desem de inanma
kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyiUmarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur (daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar )
bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramayaSen bu arkadaṣı niye oylamaya aldın ki, tam senesini bile doldurmadı bu nick altında. Bence hepten banlanmalı
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldi demekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsunAynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor Kendisi ısrarla yokuş yapıyor İtiraf et kurtul
O diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bukülliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldi demekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun
Hoşbuldum
Pek taze değilsin gibi ama tarzın çok benzer geldi bana
Yalan söylemeye utanmıyor musun tekin?ben inandım çok safım temizim herşeye anında inanırım
------
kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyi
bu cümleyi kurduktan sonra robert bosch aklıma geldi nedense
------
bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramaya
ya da şöyle düşünüyordur... nasıl olsa bu saygıdeğer şahıs hiç bir oylamada başarılı olamaz, öylesine elemelere koyayımda sürünsün dursun ?
ikinci şık bana sanki daha mantıklı gibi geldi
------
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldi demekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun
Şimdiye banlanması gerekirdi. Neden tutuluyor anlamıyorum. Ama Dosi'nin elbet bir planı vardır. Yoksa haşat ederdi. 😅Yalan söylemeye utanmıyor musun tekin?
xdragxx de seni eski bir üyeye benzetmiş işte.
öyle bir gurup kurmuşki @Dosi nereye baksan kötü insanlar duruyor yine içlerinde en iyilerini bulup buluşturmaya çalıştık oy verirken bunlardan biride sendin işteOoo * oya çıkmışız vay be. Bu aktiflikle beklemiyordum bu kadar. @Dosi
yoo utanmıyorumYalan söylemeye utanmıyor musun tekin?
xdragxx de seni eski bir üyeye benzetmiş işte.
En fazla 2 oy mu bekliyordun?Ooo * oya çıkmışız vay be. Bu aktiflikle beklemiyordum bu kadar. @Dosi
benden alıntıladığın mesajın bir kısmı yüzde 500 büyütülmüş durumdaydı nerdeyse harfler tek tek gözüme girecektiO diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bu
@xdragxx seni başkası sanmıştır ondan ama yeni olmadığını o da net biliyor
Sen demekki onuda tanıyorsun. İyi çevre edinmişsin zamanında
zaten @BesaleT rakam belirtmediki ooo piti pitiyi söyleyecekti sen o piti kısımlarını * la karıştırmışsınEn fazla 2 oy mu bekliyordun?
Arada görünmen bile 0 oyda kalmamanı sağlamış (oy oranı belirtmek yasak )
hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zaten ne emeklerle mesaj yapıyoruz onuda dosi yok ediyor
hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zaten ne emeklerle mesaj yapıyoruz onuda dosi yok ediyor
Sana iyi yapıyor 😅hain dosinin işleridir benim mesajların hepsi kayboluyor zaten ne emeklerle mesaj yapıyoruz onuda dosi yok ediyor
Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
olayı anladımda @Hobbit e yazdığım mesajda o rakam yoktu onu niye sildinHayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
İşte bu. İşte bu. Büyü bozuldu, büyü bozuldu 😅Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully