2024 En Favori Üye 2024 | 1. Tur | 4. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 5 üye üst tura yükselsin?

• ahmetbey

• BesaleT

• EmreCan

• MasacRE

• Bully

• MEnes

• Zeyno

• soo

• tekin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ah be çok üzüldüm desem de inanma :A
ben inandım:D çok safım temizim herşeye anında inanırım:D
------

Umarım yine kendine oy vermediğin için 1 oy ile elenme durumun olur :A (daha günlerden Cuma bizde, belki yine tutar :A )
kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyi :D

bu cümleyi kurduktan sonra robert bosch aklıma geldi nedense :A
------

Sen bu arkadaṣı niye oylamaya aldın ki, tam senesini bile doldurmadı bu nick altında. Bence hepten banlanmalı :A
bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramaya :A
ya da şöyle düşünüyordur... nasıl olsa bu saygıdeğer şahıs hiç bir oylamada başarılı olamaz, öylesine elemelere koyayımda sürünsün dursun ?:A

ikinci şık bana sanki daha mantıklı gibi geldi :D
------

Aynen artık nerdeyse herkes eskiden gelen biri olduğunu biliyor :A Kendisi ısrarla yokuş yapıyor :A İtiraf et kurtul :A
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldi :A demekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun :D

Son düzenleme:
külliyen yalan mesela o gün @xdragxx a sordum dedim ben kimim öyle dondu kaldı kal geldi :A demekki herkes tanımıyor niye iftira atıyorsun :D
O diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bu :A
@xdragxx seni başkası sanmıştır ondan ama yeni olmadığını o da net biliyor :A
Sen demekki onuda tanıyorsun. İyi çevre edinmişsin zamanında :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Hoşbuldum :D
Pek taze değilsin gibi ama tarzın çok benzer geldi bana :A

ben inandım:D çok safım temizim herşeye anında inanırım:D
------

kendi oyumla tur atlayacağıma kendime vermediğim oyla elenirim daha iyi :D

bu cümleyi kurduktan sonra robert bosch aklıma geldi nedense :A
------

bu arkadaş çok dürüst saygın biri olduğu için @Dosi kıyamıyor doğramaya :A
ya da şöyle düşünüyordur... nasıl olsa bu saygıdeğer şahıs hiç bir oylamada başarılı olamaz, öylesine elemelere koyayımda sürünsün dursun ?:A

ikinci şık bana sanki daha mantıklı gibi geldi :D
------

Yalan söylemeye utanmıyor musun tekin?

xdragxx de seni eski bir üyeye benzetmiş işte.

• Güldürdün
Reactions: tekin
O diğer tanıyan bazılarının haklı olduğunu destekleyen bir mesaj olmuş bu :A
@xdragxx seni başkası sanmıştır ondan ama yeni olmadığını o da net biliyor :A
Sen demekki onuda tanıyorsun. İyi çevre edinmişsin zamanında :A
benden alıntıladığın mesajın bir kısmı yüzde 500 büyütülmüş durumdaydı nerdeyse harfler tek tek gözüme girecekti :A
------

En fazla 2 oy mu bekliyordun? :A
Arada görünmen bile 0 oyda kalmamanı sağlamış :A (oy oranı belirtmek yasak )
zaten @BesaleT rakam belirtmediki:D ooo piti pitiyi söyleyecekti sen o piti kısımlarını * la karıştırmışsın:A

• Beğendim
Reactions: BesaleT
@tekin beni bir yerlere alıntı yapmış ama görünmüyor. Büyük ihtimalle mesaj uçtu. 😅 @Dosi
Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully

Hayır ama bir üye sayı belirtmişti, o editlediğim mesaj belli iken tekin aynı sayıyı yazmış yenileyip. Bundan dolayı kendini dokunulmaz sanan @tekin ‘e bir sonraki ayın favori üyeliğinde katılmama cezası veriyorum.
@Yakamoz-Asi @Bully
İşte bu. İşte bu. Büyü bozuldu, büyü bozuldu 😅
Tekine artık dokunuyorlar. 😅😅

@Yakamoz-Asi @Bully

Ne güzel kararlar bunlar, hemde iki mesaj üstte, herkes hak ettiğini yaṣar yazdıktan sonra. :A @tekin oh olsun sana :Z içimin yağları eridi ṣuan :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Hobbit