2023 En Favori Üye 2023 Kazananı: Dosi

Gülü seven dikenine katlanır diyerek konumuza dönelim en iyisi tekin olmayan tekin
hah işte bende öyle diyorum
ama katlanmıyor soykalar anında ciyaklıyorlar

------

üç hakkım biterse tekrar başa sarma durumumuz olabilirmi diye şimdiden bir umut var içimde

Anlayan anlar umarım. Gerçi anlarlar da bu mesaj belki onları daha çok uzaklaştırabilir ve ürkütebilir
böylece uzaklaşan biri olursa mesajdan sonra ensesindeyim
Daha önce böyle çok mesaj verdik. Aslında uzaklaşma değilde tam tersi etki yapacak bir mesaj bence

Reactions: RüzgarGülü
Af gibi birşey o zaman senin dediğin. Gel ne olursa ol yine gel Mevlana ydı o da gerçi. Güzel bir söz bulayım Altina dosi yazarim
Bir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukken

Reactions: RüzgarGülü
Valla akıllanmazsan bende senle uğraşacak enerji yok
Enerjim var yazacaktım herhalde

Bir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukken
Nasıl ya. Sözlerin ne oldu ya başkası şarkı yapmış olmasın

hemde nasıl en büyük katkı senden
Benim de mi var 😳

Reactions: Dosi and tekin
Sen şarkıları takip et yolladığın günden beri bir anda şarkını bulursan çok çok zengin olup forumda çalışıp ek iş yapmana gerek kalmaz değil mi @tekin

------

Tü tü maşallah
Şey, ben zaten zenginim söylemesi ayıp

Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı
forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil
)

mahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumu

Sayende Game of Thrones’un izleyemediğim son sezonunu izlemiştim
Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Alef gibi dizileri de o dönem izlemiş olmam lazım. Baya işe yaradı yani hediye

Yeni bir hediyen olursa Prens’i bitiririm

mahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumu
Bence menajer açmamıştır bile maili

Araştırmadım. Çocuktum o sıralar.
------

Ah sizin o prensipler
(anlarsın)

YouTube’da her sezonun ilk bölümleri var. Onlara bak

Reactions: Bully and tekin