- Reaksiyon puanı
- 115,777
- Puanı
- 1,060
Senin üzerinden mesaj verdik işteZaten ana hesaptayim bana niye yazıp duruyorsun
Tabi ya gelsinler çok özledik kendilerini 👻
Senin üzerinden mesaj verdik işteZaten ana hesaptayim bana niye yazıp duruyorsun
Tabi ya gelsinler çok özledik kendilerini 👻
Anlayan anlar umarım. Gerçi anlarlar da bu mesaj belki onları daha çok uzaklaştırabilir ve ürkütebilir böylece uzaklaşan biri olursa mesajdan sonra ensesindeyimSenin üzerinden mesaj verdik işte
hah işte bende öyle diyorum ama katlanmıyor soykalar anında ciyaklıyorlarGülü seven dikenine katlanır diyerek konumuza dönelim en iyisi tekin olmayan tekin
üç hakkım biterse tekrar başa sarma durumumuz olabilirmi diye şimdiden bir umut var içimdeİyi hadi bakalım Allah’ın hakkı 3’tür diyip sana müsade edelim biraz kendine çeki düzen vermen için İnsan kazanmak zordur kaybetmek kolaydır. Zoru mu kolayı mı tercih edeceğin sana kalmış artık
Daha önce böyle çok mesaj verdik. Aslında uzaklaşma değilde tam tersi etki yapacak bir mesaj benceAnlayan anlar umarım. Gerçi anlarlar da bu mesaj belki onları daha çok uzaklaştırabilir ve ürkütebilir böylece uzaklaşan biri olursa mesajdan sonra ensesindeyim
Af gibi birşey o zaman senin dediğin. Gel ne olursa ol yine gel Mevlana ydı o da gerçi. Güzel bir söz bulayım Altina dosi yazarimDaha önce böyle çok mesaj verdik. Aslında uzaklaşma değilde tam tersi etki yapacak bir mesaj bence
Valla akıllanmazsan bende senle uğraşacak enerji yokhah işte bende öyle diyorum ama katlanmıyor soykalar anında ciyaklıyorlar
------
üç hakkım biterse tekrar başa sarma durumumuz olabilirmi diye şimdiden bir umut var içimde
Bir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukkenAf gibi birşey o zaman senin dediğin. Gel ne olursa ol yine gel Mevlana ydı o da gerçi. Güzel bir söz bulayım Altina dosi yazarim
sinirlenmem kolay kolay ama bir konuda rahatsızım aynı şeylerin tekrar tekrar karşıma çıkması pek iyi bişey değil------
Sen sinirlendim mi? Ne bu ciddiyet
Bunda benimde katkım var mı?sinirlenmem kolay kolay ama bir konuda rahatsızım aynı şeylerin tekrar tekrar karşıma çıkması pek iyi bişey değil
hemde nasıl en büyük katkı sendenBunda benimde katkım var mı?
Anladım mevzuyu ama dikkate alhemde nasıl en büyük katkı senden
@Bully ile anlaştık o konuda tek hakkım daha var onuda kullanayım sonra akıllanırımAnladım mevzuyu ama dikkate al
Enerjim var yazacaktım herhaldeValla akıllanmazsan bende senle uğraşacak enerji yok
Nasıl ya. Sözlerin ne oldu ya başkası şarkı yapmış olmasınBir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukken
Benim de mi var 😳hemde nasıl en büyük katkı senden
Yok yani bildiğim kadarı ile yokEnerjim var yazacaktım herhalde
Nasıl ya. Sözlerin ne oldu ya başkası şarkı yapmış olmasın
Benim de mi var 😳
senden yana en ufak bir sorun yok benim bu isveçli kötü modla başım belada yoksa diğer arkadaşlarımın hepsi dört dörtlükEnerjim var yazacaktım herhalde
Nasıl ya. Sözlerin ne oldu ya başkası şarkı yapmış olmasın
Benim de mi var 😳
Sen şarkıları takip et yolladığın günden beri bir anda şarkını bulursan çok çok zengin olup forumda çalışıp ek iş yapmana gerek kalmaz değil mi @tekinYok yani bildiğim kadarı ile yok
Tü tü maşallahsenden yana en ufak bir sorun yok benim bu isveçli kötü modla başım belada yoksa diğer arkadaşlarımın hepsi dört dörtlük
Şey, ben zaten zenginim söylemesi ayıpSen şarkıları takip et yolladığın günden beri bir anda şarkını bulursan çok çok zengin olup forumda çalışıp ek iş yapmana gerek kalmaz değil mi @tekin
------
Tü tü maşallah
mahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumuŞey, ben zaten zenginim söylemesi ayıp
Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil )
Sayende Game of Thrones’un izleyemediğim son sezonunu izlemiştim Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Alef gibi dizileri de o dönem izlemiş olmam lazım. Baya işe yaradı yani hediyeŞey, ben zaten zenginim söylemesi ayıp
Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil )
Bence menajer açmamıştır bile mailimahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumu
Ah sizin o prensipler (anlarsın)Sayende Game of Thrones’un izleyemediğim son sezonunu izlemiştim Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Alef gibi dizileri de o dönem izlemiş olmam lazım. Baya işe yaradı yani hediye
Yeni bir hediyen olursa Prens’i bitiririm