2023 En Favori Üye 2023 Kazananı: Dosi

Gülü seven dikenine katlanır diyerek konumuza dönelim en iyisi tekin olmayan tekin :F
hah işte bende öyle diyorum :D ama katlanmıyor soykalar anında ciyaklıyorlar :A
------

İyi hadi bakalım Allah’ın hakkı 3’tür diyip sana müsade edelim biraz kendine çeki düzen vermen için :A İnsan kazanmak zordur kaybetmek kolaydır. Zoru mu kolayı mı tercih edeceğin sana kalmış artık :A
üç hakkım biterse tekrar başa sarma durumumuz olabilirmi diye şimdiden bir umut var içimde :F

Anlayan anlar umarım. Gerçi anlarlar da bu mesaj belki onları daha çok uzaklaştırabilir ve ürkütebilir :D böylece uzaklaşan biri olursa mesajdan sonra ensesindeyim :D
Daha önce böyle çok mesaj verdik. Aslında uzaklaşma değilde tam tersi etki yapacak bir mesaj bence :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Af gibi birşey o zaman senin dediğin. Gel ne olursa ol yine gel Mevlana ydı o da gerçi. Güzel bir söz bulayım Altina dosi yazarim :D
Bir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukken :F

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Valla akıllanmazsan bende senle uğraşacak enerji yok :A
Enerjim var yazacaktım herhalde :F
Bir zamanlar kendim özlü sözler yazardım. Bana ait olan. Mahsun Kırmızıgül’ün menajerine şarkımı bile yollamıştım çocukken :F
Nasıl ya. Sözlerin ne oldu ya başkası şarkı yapmış olmasın :F
hemde nasıl en büyük katkı senden :A
Benim de mi var 😳

• Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Sen şarkıları takip et yolladığın günden beri bir anda şarkını bulursan çok çok zengin olup forumda çalışıp ek iş yapmana gerek kalmaz değil mi @tekin :F
------

Tü tü maşallah :F
Şey, ben zaten zenginim söylemesi ayıp :A
Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı :A forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil :A )

Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı :A forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil :A )
mahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumu :D

Sayende Game of Thrones’un izleyemediğim son sezonunu izlemiştim :A Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Alef gibi dizileri de o dönem izlemiş olmam lazım. Baya işe yaradı yani hediye :A

Yeni bir hediyen olursa Prens’i bitiririm :A

mahsun kırmızıgüle yolladığın şarkının akıbetini merak ettim sonra onu söyleyen oldumu :D
Bence menajer açmamıştır bile maili :A
Araştırmadım. Çocuktum o sıralar.
------

Sayende Game of Thrones’un izleyemediğim son sezonunu izlemiştim :A Yarım Kalan Aşklar, Bozkır, Alef gibi dizileri de o dönem izlemiş olmam lazım. Baya işe yaradı yani hediye :A

Yeni bir hediyen olursa Prens’i bitiririm :A
Ah sizin o prensipler :A (anlarsın)

YouTube’da her sezonun ilk bölümleri var. Onlara bak :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin