onlar dediğim gibi emekli insanlar rapor için yerlerinden kalkıp kalem kağıt aramışlardır eski usulHer şey bir rapora bakar. Gördüklerinde raporlansaydı işim zordu
onlar dediğim gibi emekli insanlar rapor için yerlerinden kalkıp kalem kağıt aramışlardır eski usulHer şey bir rapora bakar. Gördüklerinde raporlansaydı işim zordu
Hatandan çabuk dönmüşsün, bu da bir şeyonlar dediğim gibi emekli insanlar rapor için yerlerinden kalkıp kalem kağıt aramışlardır eski usulonlar orda kendilerini doğrultana kadar ben durumu normale çevirdim
Her şey bir rapora bakar. Gördüklerinde raporlansaydı işin zordu
onlar dediğim gibi emekli insanlar rapor için yerlerinden kalkıp kalem kağıt aramışlardır eski usulonlar orda kendilerini doğrultana kadar ben durumu normale çevirdim
Yok kendisini favori üye yapmayız. Onun için aylar geçmeliHer ṣeyi halktan beklemeyin sayın süpermodum yani orijnal halinde cezalık durum varsa lütfen yanikendisi çok kaṣınmakta benim kötü tarafımı aktif etmeyelimfavori üyelik için o orijinal halini de es geçmeyelim.
Göle giderken @tekin i de alsaydın pikniğe diye kandırıp hatta favori üye olacaksın deyip ayağına taş bağlayıp atacaksın sonra mangal keyfin bendenBelki de görmek istememişimdir aramız bozulasın diye(daha yeni bakınıyordum bildirimlere, görürdüm bir müddet sonra)
------
Yöneticiyim. Görebilirim orijinal halini
------
Tek başıma gitmedim
Gündüz göl kenarı düşünmüştüm ama başka işler çıktı, bizde mahallede takıldık ama evimizin yanı orman zaten. Güzel manzara var.
Düşmanıma bile öyle bir şey yapmak aklımdan geçmezGöle giderken @tekin i de alsaydın pikniğe diye kandırıp hatta favori üye olacaksın deyip ayağına taş bağlayıp atacaksın sonra mangal keyfin benden
Tabiki bunlar hep şaka
O ara foruma uğramayacağın tuttuoylamaya katılamadım daha doğrusu oylamadan haberim de yoktu çünkü bu aralar bakamıyıorum..tebirkler @Dosi başarıların daim olsun
Tekin pek tekin değil ama alışacak favori üye de oldu mu olur bu işDüşmanıma bile öyle bir şey yapmak aklımdan geçmez
tekin’i bu aralar koruyorum. Bakalım ne zaman ipini keseceğim
O ara foruma uğramayacağın tuttu
Sonraki etkinlere inşallah
halktan beklemeyin derken biliyorki halk çaresiz ve yetkisizHer ṣeyi halktan beklemeyin sayın süpermodum yani orijnal halinde cezalık durum varsa lütfen yanikendisi çok kaṣınmakta benim kötü tarafımı aktif etmeyelimfavori üyelik için o orijinal halini de es geçmeyelim.
beni kolay kolay favori üye yapmazlar ben normal üyeyken emekliler kıskançlık krizine girdiTekin pek tekin değil ama alışacak favori üye de oldu mu olur bu iş
mesajlarına bir harika bir olmamışla tepkimi göstereyimde neye uğradığını şaşırYok kendisini favori üye yapmayız. Onun için aylar geçmeli
kendisinin yaptığı hataların farkındayım. Siz bana güvenin ben bu işi en iyi şekilde çözeceğim
Bu mutluluğunun en kısa zamanda bozulması dileklerimle...halktan beklemeyin derken biliyorki halk çaresiz ve yetkisiz
bir yetkisi olsa anında darbeyi indirmişti isviçre gestaposu
çatla patla işte süper mod beni seviyor beni destekliyor siz @Bully ile sinirden çiftetellide oynasanız bana ceza yazmayacakmış
------
beni kolay kolay favori üye yapmazlar ben normal üyeyken emekliler kıskançlık krizine girdifavori üye olsam tümden forumu patlatırlar
------
idama gönderseler sırf sana inat kahkaha atarak gideceğim nah böyleBu mutluluğunun en kısa zamanda bozulması dileklerimle...
bu ihanetini unutmayacağımGöle giderken @tekin i de alsaydın pikniğe diye kandırıp hatta favori üye olacaksın deyip ayağına taş bağlayıp atacaksın sonra mangal keyfin benden
Tabiki bunlar hep şaka
Senin cevaplaman gereken çok daha mühim bir soru veya sorular varhalktan beklemeyin derken biliyorki halk çaresiz ve yetkisiz
bir yetkisi olsa anında darbeyi indirmişti isviçre gestaposu
çatla patla işte süper mod beni seviyor beni destekliyor siz @Bully ile sinirden çiftetellide oynasanız bana ceza yazmayacakmış
------
beni kolay kolay favori üye yapmazlar ben normal üyeyken emekliler kıskançlık krizine girdifavori üye olsam tümden forumu patlatırlar
------
ben soruları atlattım nihayetinde şimdi sınav sonucumu bekliyorum umarım başarılı geçmiştir sınav sonucunda bakarsın süper mod olurumda @Bully nin mesajları ben didiklerimSenin cevaplaman gereken çok daha mühim bir soru veya sorular var
Neyse işten yeni geldim. Yemek falan yiyeceğim.
Kendime vakit ayırma zamanı
ben soruları atlattım nihayetinde şimdi sınav sonucumu bekliyorum umarım başarılı geçmiştir sınav sonucunda bakarsın süper mod olurumda @Bully nin mesajları ben didiklerim
ama hor görürken bile takdir ediyorsun ya o bile benim açımdan büyük başarı
Asla istediğin sonuçları alamayacak olmana rağmen inatla boş boş çabalaman takdire şayan doğruya doğruya şimdiama hor görürken bile takdir ediyorsun ya o bile benim açımdan büyük başarı
bunu hemen alıntılayayım bir gün beni takdir edeceğini biliyordumAsla istediğin sonuçları alamayacak olmana rağmen inatla boş boş çabalaman takdire şayan doğruya doğruya şimdi
Hayal dünyan ne kadar da genişbunu hemen alıntılayayım bir gün beni takdir edeceğini biliyordumsadece bu sonuca ulaşman biraz zaman aldı
bak @Dosi beni ilk mesajımla birlikte çok cana yakın bulmuş özel mesaj attı bana bir kaç kez hemde nolursun gel tekin seni süper mod yapalım harcanıyorsun burda dedi, ama fekat ben dedim olmaz şimdi arkadaşlar yıllardır burda ben şimdi üç ayda süper mod olursam en azından emekliler kalpten gider pardon yani emeklilere haksızlık olur dedim kabul etmedim
ama senin gibi fırsatçı birine aynı teklifi yapsalardı burdaki emektarlara aldırış etmeden cumburlop atlardın olaya kabul ederdin işte aramızdaki fark bu
@RüzgarGülü arkadaşına asla ihanet etmez o taş değildirHayal dünyan ne kadar da genişSen önce favori üye olZaten @RüzgarGülü ayağına taşı bağlayıp atmış bi sevenin o vardı onu da kaybettin
Bana da tam tersi senden kurtulmak istiyormuş gibi geldi@RüzgarGülü arkadaşına asla ihanet etmez o taş değildirbunca kötü arasında bana nazar değmesin diye ayağıma at nalı bağlamıştır ama size onun taş olduğunu söylüyordur sizde saf gibi kandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?