Ölçmedim de kendisini ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok O işsizliği bir kez yaptım ilk ve sondu Daha da yapmamBoyu kaç santimmiş ölçebildiniz mi?
Senden daha iyi Türkçeye sahibim diye düşünüyorum yada çok önemli değilOnu hiç bilmiyorum ya. @Dosi kendisi Türkçe öğretmeni zaten de'leri ayrı yaşamaması dışında türkçeyi iyi de bilir. Hangisi doğru Zeynep hanım?
benim oyum sayılıyormuş kardeşimne kadar çabuk terkedersek mahalli o kadar az hasarla atlatırız daha birazdan @Yakamoz-Asi da gelir hepten hapı yutarız
Ahahahahahajajah adam ya adam geldi işte you videosu.Ölçmedim de kendisini ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok O işsizliği bir kez yaptım ilk ve sondu Daha da yapmam
Bunu yeni gördüm.Kadın kısmı finale kadar geldiyse yeterlidir.
Yoo adam mesaj sayısı ile ilgili oyunun sayılmama ihtimali olduğunu söyledi. Yeni üye olması ile ilgili sorun olduğunu demedi.Bu sorular şaka mı
Sen yeni üye misin peki
Onu hiç bilmiyorum ya. @Dosi kendisi Türkçe öğretmeni zaten de'leri ayrı yaşamaması dışında türkçeyi iyi de bilir. Hangisi doğru Zeynep hanım?
Senden daha iyi Türkçeye sahibim diye düşünüyorum yada çok önemli değil
Azeri Türkçesi vs İsveç TürkçesiSenden daha iyi Türkçeye sahibim diye düşünüyorum yada çok önemli değil
Arkadaş gidip konuyu okusun. Senin mesajından yola çıkıp kendince bir şeyler yazmışnormal olan kısmı ama birde halk dili var işte halkımızın söylediği şekliyle kısmısı normal sayılır halk ne derse doğrusu odur
Senden daha iyi Türkçeye sahibim diye düşünüyorum yada çok önemli değil
boşver duymazdan gel gidelim buralardan ben kaçtım diğer sayfalara görüşürüzbenim oyum sayılıyormuş kardeşim
Yoo adam mesaj sayısı ile ilgili oyunun sayılmama ihtimali olduğunu söyledi. Yeni üye olması ile ilgili sorun olduğunu demedi.
1 oy hakkınız var. Diğer favori etkinlikleri gibi açık oylama olacak ve yeni ve az mesajı olan üyelerin oyları sayılmayacak (bu da etkinliklerimde koyduğumuz bir kuraldı)Arkadaş gidip konuyu okusun. Senin mesajından yola çıkıp kendince bir şeyler yazmış
görüşürüz elbet kardeşlikboşver duymazdan gel gidelim buralardan ben kaçtım diğer sayfalara görüşürüz
Teşekkür ederim.1 oy hakkınız var. Diğer favori etkinlikleri gibi açık oylama olacak ve yeni ve az mesajı olan üyelerin oyları sayılmayacak (bu da etkinliklerimde koyduğumuz bir kuraldı)
böyle yazılmış konuda burdan ne anladıysanız o dur
Teşekkür ederim.
Senin vesilen ile bir şeyleri anlamış olduk net bir şekilde
Neyse sende oyunu ver ve kurtul. Zaten açık oylama olduğundan oy oranı düşebilir.
Ankette kime oy verdiğini görürsün. Çok zor değil oy kısma tıkla isimleri gör@BARON疼痛 oyunu açıkça vermemiş onu uyarman lazımdı
dur oğlum forumun ispiyoncu çıkacaksın yaw@BARON疼痛 oyunu açıkça vermemiş onu uyarman lazımdı