Senin de olur çok istiyorsan.Senin de mi beyin en son @serhatt ın beyiydi
------
Kan, gözyaşı, kaos severim bilirsin.Şişko yu finale taşı ki kan gövdeyi götürsün.Çok kan akacak çok... Kaos a hazır ol...
Senin de olur çok istiyorsan.Senin de mi beyin en son @serhatt ın beyiydi
Kan, gözyaşı, kaos severim bilirsin.Şişko yu finale taşı ki kan gövdeyi götürsün.Çok kan akacak çok... Kaos a hazır ol...
Yok canım bnm tipim değilSenin de olur çok istiyorsan.
Neden " İLGİNÇ " attın ? Şaşırdın mi?Senin de olur çok istiyorsan.
------
Kan, gözyaşı, kaos severim bilirsin.
Sonuçlara bakmamıştım ne dediğini şimdi anladım o yüzden öyle yaptım.Neden " İLGİNÇ " attın ? Şaşırdın mi?
Nezih kitabevi miHödük @xemrexxx nezih iki insan görünce nasıl da afalladı.
Ok.Sonuçlara bakmamıştım ne dediğini şimdi anladım o yüzden öyle yaptım.
Çekemiyor bizim muhabbetimizi Sherlock beyciğim.Hödük @xemrexxx nezih iki insan görünce nasıl da afalladı.
Helal olsun @serhatt yıllardır önemli olanın aşk, para vb. Değil muhabbet olduğunu anlayamadı ondan ona zıplayıp duruyorÇekemiyor bizim muhabbetimizi Sherlock beyciğim.
Nezih kitabevi mi
Forumun girişine şundan assak nezih nezih muhabbet eden insanları salar belki Özgür beyciğim.Çekemiyor bizim muhabbetimizi Sherlock beyciğim.
Hite bak, ah o 5 dakika 🥺 @Yakamoz-AsiForumun girişine şundan assak nezih nezih muhabbet eden insanları salar belki Özgür beyciğim.
Ekli dosyayı görüntüle 119994
Yıldız ile Ender gibiyiz dönüşümlü kullanıyoruz.Senin de mi beyin en son @serhatt ın beyiydi
Hayret son güne bırakmamışsın, arada erken oy kullanıyorsunCanım yoldaşım @Sherlock beyciğim...
Hite bak, ah o 5 dakika 🥺 @Yakamoz-Asi
Muhabbetle karın doymuyor.Helal olsun @serhatt yıllardır önemli olanın aşk, para vb. Değil muhabbet olduğunu anlayamadı ondan ona zıplayıp duruyor
Foruma giremem falan sonra canım yoldaşıma oy verememenin vicdan azabını yaşarım. Bazı hainler gibi yoldaşlarımızı yarı yolda bırakmayız biz... @Maskeli Fedai @MEnes @SherlockHayret son güne bırakmamışsın, arada erken oy kullanıyorsun