Şundan oldu…
Teyzoş un tek eksisi Marulun desteği onun antiler şimdi şer odağı Şerlok diyecek hep. Ss
Şundan oldu…
Teyzoş un tek eksisi Marulun desteği onun antiler şimdi şer odağı Şerlok diyecek hep. Ss
Denizime kim antiymişTeyzoş un tek eksisi Marulun desteği onun antiler şimdi şer odağı Şerlok diyecek hep. Ss
Forumun %50 siDenizime kim antiymiş
Forumu bilmem ama Twitter'da tüm fake hesaplarımla Deniz'i savunuyorum. Laf söyletmiyorumForumun %50 si
Eeee ağır total ağır totali savunacak tabiForumu bilmem ama Twitter'da tüm fake hesaplarımla Deniz'i savunuyorum. Laf söyletmiyorum
Bence kimliği mavi diye oyun onaŞer odağı olsa da oyum @Sherlock un.
Kel alaka.Eeee ağır total ağır totali savunacak tabi
------
Bence kimliği mavi diye oyun ona
Bir kere de dümdüz öv be adam.Şer odağı olsa da oyum @Sherlock un.
Övülecek yönün var da ben mi övmüyorum.Bir kere de dümdüz öv be adam.
Say say bitmez.Övülecek yönün var da ben mi övmüyorum.
Kötü alışkanlıkların evet.Say say bitmez.
At yalanı...Kötü alışkanlıkların evet.
Fişeklesinler inananı...At yalanı...
Herkesin bildiği değil senin bildiğin yalan asıl.At yalanı...
Şşş...Fişeklesinler inananı...
Bizim yalanlarla işimiz olmaz.Herkesin bildiği değil senin bildiğin yalan asıl.
Bunu söylerken bile yalan konuşman.Şşş...
Bizim yalanlarla işimiz olmaz.
Kötü alışkanlıkların evet.
Kötü alışkanlıklarını bileceek kadar ne ara yakınlaştınız 😱 serhat bacıma tebrikler @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD derken Şerloku da yumuşattı tek kalan sıvacı @MEnes yani sıradaki hedefi @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Angelica @12.AdamAt yalanı...
Kötü alışkanlıklarını bileceek kadar ne ara yakınlaştınız 😱 serhat bacıma tebrikler @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD derken Şerloku da yumuşattı tek kalan sıvacı @MEnes yani sıradaki hedefi @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Angelica @12.Adam
İftira da bir hizmettir.Bunu söylerken bile yalan konuşman.
Kötü alışkanlıklarını bileceek kadar ne ara yakınlaştınız 😱 serhat bacıma tebrikler @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD derken Şerloku da yumuşattı tek kalan sıvacı @MEnes yani sıradaki hedefi @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Angelica @12.Adam