İftira derken?
İftira derken?
Doğru olmadığına göre.İftira derken?
@Sherlock beyciğim adam gibi adamdır. Yeter artık şu asılsız iftiraları atmaya çalışma üzerimize. Kimse inanmıyor bu söylediklerineKötü alışkanlıklarını bileceek kadar ne ara yakınlaştınız 😱 serhat bacıma tebrikler @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD derken Şerloku da yumuşattı tek kalan sıvacı @MEnes yani sıradaki hedefi @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @Angelica @12.Adam
Canım yoldaşım. 😳😳😳😳😳 @MEnes @Maskeli Fedai@Sherlock beyciğim adam gibi adamdır. Yeter artık şu asılsız iftiraları atmaya çalışma üzerimize. Kimse inanmıyor bu söylediklerine
Evet senin söylediklerin doğru değil.Doğru olmadığına göre.
Helal olsun bacımBu grupa oy kullanmayacağım.
Eğer ❗️⁉️ Başlıklara eklenip etiket edersem kullan ve bizi uğraştırma ozamanBu grupa oy kullanmayacağım.
Ne diyon ayol, birşey anlamadım.Eğer ❗️⁉️ Başlıklara eklenip etiket edersem kullan ve bizi uğraştırma ozaman
Ben kritik olmadan etiket etmiyorum son gün konuyu normal uplatıp sonrasında da kritik anda etiket ediyorum. (Oy verip açık etmezsen sıkıntı olmaz kritik zamanda )
Bilginize
Eğer seni tekrar etiket edersem konuya bu oy vermene ihtiyacımız var anlamına gelecek Başlığı değiştiriyorum öyle durumlarda.Ne diyon ayol, birşey anlamadım.
Ha okay, tamam o zaman veririm. For you.Eğer seni tekrar etiket edersem konuya bu oy vermene ihtiyacımız var anlamına gelecek Başlığı değiştiriyorum öyle durumlarda.
Ne yalanımı gördün be.Evet senin söylediklerin doğru değil.
Say say bitmez.Ne yalanımı gördün be.
Şişko yu finale taşı ki kan gövdeyi götürsün.Çok kan akacak çok... Kaos a hazır ol...@Sherlock beyciğim…