Bu saatte niye daha buralardasınLeş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.
Ben daha yeni fırsat buldum foruma kimseler yokken bildirimlere bakıyordum damladın hemen
Bu saatte niye daha buralardasınLeş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.
Kokunu aldım da ondan.Bu saatte niye daha buralardasın
Ben daha yeni fırsat buldum foruma kimseler yokken bildirimlere bakıyordum damladın hemen
Ooooooooo kimleri görüyorum.Sen uğrar mıydın? Çooook teşekkürler.Ayrılma bir yere.@12.Adam çok tebrikler. Bu sene forumdan çok uzak kaldım ama çok bir şey değiştiğini sanmıyorum. Hak edilmiş başarı.
Geldik artık da ne kadar sürer bilemem.Ooooooooo kimleri görüyorum.Sen uğrar mıydın? Çooook teşekkürler.Ayrılma bir yere.
Yapma,zaten şunun şurasında bir avuç insan kaldık. @xdragxx koyu kavruğumda gitti.Geldik artık da ne kadar sürer bilemem.
Alıştım böyle de 5 ay da çok oldu. Masadan bir bir eksiliyor dostlar...Yapma,zaten şunun şurasında bir avuç insan kaldık. @xdragxx koyu kavruğumda gitti.
Koyu kavruk bilo ile iletişimin hangi seviyedeydi?Alıştım böyle de 5 ay da çok oldu. Masadan bir bir eksiliyor dostlar...
Yani işte konularda denk geldikçe konuşuyordum, iyi sayılır.Koyu kavruk bilo ile iletişimin hangi seviyedeydi?
Teşekkürler.
Bu gözden kaçmış 😱
Neyse geç olsun güç olmasın derler
En içten selamlarını geç de olsa ileteceğim
@12.Adam Tebrikler, etiketin hayırlı olsun.
Fesat çıkarmak gibi olmasın amaaa seni koskoca forumda bi gözden kaçırmayan ben varım gör gerçekleri yakomoz dayı.
Ah ah evet ben, hakkım ödenmez... 😎Nickimi de doğru yazaydın inanacaktım da hakkın var, reyting konularını es geçmeyen bir sen
Ne oldu ?Sitemini hak edecek ne yaptım?
Teşekkürler amca
Rica ederim dayıoğlu.Ne oldu ?Sitemini hak edecek ne yaptım?
Teşekkürler amca
En Favori Üye konusundan mı?Bulursun sen araştır