Kötü mü mizah anlayışım?Tuhaf bir mizah anlayışın var.
@emreemreu , Sopanın gavur tarafını yerse aklı başına gelir.
İkinci etiketi ne zaman alacağım?Sayın admin @bazinga mı verecek?
Kötü mü mizah anlayışım?Tuhaf bir mizah anlayışın var.
@emreemreu , Sopanın gavur tarafını yerse aklı başına gelir.
İkinci etiketi ne zaman alacağım?Sayın admin @bazinga mı verecek?
islem tamam
sizinde katkilariniz coktu. Senin manevi destegin olmasa yapamazdim@12.Adam Tebrikler gerçekten hak edilmiş bir şampiyonluk... Bu sene her yerdeydin, her masadaydın resmen...
@Sherlock Canım adaşım yine buralara kadar gelip yine ne kadar büyük bir figür olduğunu gösterdi... Biz yoldaşların olarak seninle gurur duyuyoruz... Bir dahakine zirvede sen olacaksın... @MasacRE yoldaşımın dediği gibi (olamadı) @Maskeli Fedai
Kadim dostum Zey yine bir etkinliği layığıyla yaptı ve sonlandırdı... Sen de olmasan ne olurdu halimiz... Eline yüreyğine sağlık gerçekten de... @Dosi
öncelikle @12.Adam tebrik ederim. Kesinlikle hakettin ve ilk anketten bu yana büyük favori oldugunu gösterdin
@Sherlock tebrik ederim ortagim, sampiyonluk olmadi ama sen bizim gönlümüzün sampiyonusun
ilk kez yari final gören @Angelica ve @serhatt 'i yeniden tebrik ederim, ve yine ilk kez final turu görmüs olan @MasacRE @BARON男爵 ve @Aserat 'a da tebrikler.
Bu etkinligi genelde 2 kisi yürütür ama bu sene tek basima yürüttüm, basta biraz tereddüt ettim ama basardik bir sekilde
genel olarak ilginc bir etkinlik oldu. @bazinga favori gördügümüz Erinc'i iyi bir oranla gecti, bazingay'i Sherlock iyi bir oranla gecti ve 12.Adam'da sherlock'u iyi dedigim oranla gecti.
Favori dediklerimiz erken elendi, elenir dediklerimiz üst tura ciktilar ( @MEnes onlardan biri)
genel olarak durgun dedigimiz etkinlikle 34-37 arasi oy kullanildi.
Tekrardan herkese tesekkür ederim katilimlari icin.
Kupan var mı?Seneye finali görürüm inşAllah![]()
kismet artikSeneye finali görürüm inşAllah![]()
Yarı finalde @Sherlock a elendi.![]()
evet ama iyi direndi. seneye sen ikili eleme bile görmezsin belki. Hic belli olmazYarı finalde @Sherlock a elendi.![]()
Seneye seni destekleyeceğim.
Ok.evet, etiketi @bazinga tarafindan alirsin. Seni sonra tebrik ederim unutmadim![]()
Geçen yılda aktiftim , senin askerliğe denk geldiği için şahit olamadın.Tebrikler @12.Adam çok aktif bir sene geçirdin. Hak edilmiş bir şampiyonluk
@Sherlock beyciğim de ikinci kez finale kadar çıkıp finalden yine eli boş döndü. Üçüncüye seni şampiyon yapacağız Şerlok beyciğim sen hiç merak etme... @Maskeli Fedai @MEnes (yine şampiyon olamadı)
@Dosi hanım senin de ellerine sağlık. Tam gaz yürütmeye devam ediyorsun forum etkinliklerini. Sayende forum canlandı bir miktar![]()
Yapamadı...@Sherlock beyciğim şeytanın bacağını kırmalı artık...
------
Gelecek yıl parantez içini de yenip aramızdan birini şampiyon yapacağız canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai @Sherlock
Teşekkürler. Mesajımı özelden attım. Buradan çok tehlikeli olurdu.
Gülerken düşündürüyorsunKötü mü mizah anlayışım?![]()
Yok bu sene çenen iyice düştü senin
Çok çalış bir gün elbet olur.
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?Yok bu sene çenen iyice düştü senin![]()
Bütün gün forumda takılmak bana göre değilÇok çalış bir günü elbet olur.Benden daha eskisin üstelik
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?![]()
Haklısın günün yarısını tekel bayisinde kim geçirecek?Bütün gün forumda takılmak bana göre değil![]()
Çok çalış bir günü elbet olur.Benden daha eskisin üstelik
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?![]()
Ne yapmakla oluyormuş?Forumda Senin sevenin mi yok ?Sadece çalışmakla olmuyor![]()
Ne yapmakla oluyormuş?Forumda Senin sevenin mi yok ?![]()
tesekkür ederimCanım benim çok güzel bir etkinlik oldu 12 adamı tekrardan tebrik ediyorum bayağı uğraştırıcı bir etkinlikti yoruldun emeğine sağlık seneye görüşmek üzere 😉 @Dosi
Gece daha güzel .Malum kaos zamanı.tesekkür ederim
yorulmadim desem yalan olur. Yarindan itibaren bir süre aktifligim azalacak gibi görünüyor, en azindan gündüzleri. Dinlenme zamani![]()