2022 En Favori Üye 2022 Kazananı: 12.Adam

Çok tebrik ederim @12.Adam :bhr:

Finale kalan @Sherlock'u da tebrik ederim, emeklerine sağlık @Dosi. Bu arada 2017'yi mrt-06 yaparsan sevinirim. :A
islem tamam :Z
------

@12.Adam Tebrikler gerçekten hak edilmiş bir şampiyonluk... Bu sene her yerdeydin, her masadaydın resmen... :A

@Sherlock Canım adaşım yine buralara kadar gelip yine ne kadar büyük bir figür olduğunu gösterdi... Biz yoldaşların olarak seninle gurur duyuyoruz... Bir dahakine zirvede sen olacaksın... @MasacRE yoldaşımın dediği gibi (olamadı) @Maskeli Fedai

Kadim dostum Zey yine bir etkinliği layığıyla yaptı ve sonlandırdı... Sen de olmasan ne olurdu halimiz... Eline yüreyğine sağlık gerçekten de... @Dosi
sizinde katkilariniz coktu. Senin manevi destegin olmasa yapamazdim :A

öncelikle @12.Adam tebrik ederim. Kesinlikle hakettin ve ilk anketten bu yana büyük favori oldugunu gösterdin :bhr:
@Sherlock tebrik ederim ortagim, sampiyonluk olmadi ama sen bizim gönlümüzün sampiyonusun :bhr:
ilk kez yari final gören @Angelica ve @serhatt 'i yeniden tebrik ederim, ve yine ilk kez final turu görmüs olan @MasacRE @BARON男爵 ve @Aserat 'a da tebrikler.
Bu etkinligi genelde 2 kisi yürütür ama bu sene tek basima yürüttüm, basta biraz tereddüt ettim ama basardik bir sekilde :A
genel olarak ilginc bir etkinlik oldu. @bazinga favori gördügümüz Erinc'i iyi bir oranla gecti, bazingay'i Sherlock iyi bir oranla gecti ve 12.Adam'da sherlock'u iyi dedigim oranla gecti.
Favori dediklerimiz erken elendi, elenir dediklerimiz üst tura ciktilar ( @MEnes onlardan biri :A )

genel olarak durgun dedigimiz etkinlikle 34-37 arasi oy kullanildi.
Tekrardan herkese tesekkür ederim katilimlari icin.

Seneye finali görürüm inşAllah :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Tebrikler @12.Adam :A

Hak eden bendim ama sağlık olsun seneye artık. :F
Seneye seni destekleyeceğim. :A
evet, etiketi @bazinga tarafindan alirsin. Seni sonra tebrik ederim unutmadim :A
Ok. :A
Tebrikler @12.Adam çok aktif bir sene geçirdin. Hak edilmiş bir şampiyonluk :A

@Sherlock beyciğim de ikinci kez finale kadar çıkıp finalden yine eli boş döndü. Üçüncüye seni şampiyon yapacağız Şerlok beyciğim sen hiç merak etme... @Maskeli Fedai @MEnes (yine şampiyon olamadı)

@Dosi hanım senin de ellerine sağlık. Tam gaz yürütmeye devam ediyorsun forum etkinliklerini. Sayende forum canlandı bir miktar :A
Geçen yılda aktiftim , senin askerliğe denk geldiği için şahit olamadın. :A @Dosi
@Sherlock u gene biri tokatlar artık iflah olmaz. :A
@Sherlock beyciğim şeytanın bacağını kırmalı artık...
------

Gelecek yıl parantez içini de yenip aramızdan birini şampiyon yapacağız canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai @Sherlock
Yapamadı...
Çok tebrik ederim @12.Adam :bhr:

Finale kalan @Sherlock'u da tebrik ederim, emeklerine sağlık @Dosi. Bu arada 2017'yi mrt-06 yaparsan sevinirim. :A
Teşekkürler. Mesajımı özelden attım. Buradan çok tehlikeli olurdu. :A
Kötü mü mizah anlayışım? :A
Gülerken düşündürüyorsun :A

Seneye seni destekleyeceğim. :A

Ok. :A

Geçen yılda aktiftim , senin askerliğe denk geldiği için şahit olamadın. :A @Dosi
@Sherlock u gene biri tokatlar artık iflah olmaz. :A

Yapamadı...

Teşekkürler. Mesajımı özelden attım. Buradan çok tehlikeli olurdu. :A

Gülerken düşündürüyorsun :A
Yok bu sene çenen iyice düştü senin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Canım benim çok güzel bir etkinlik oldu 12 adamı tekrardan tebrik ediyorum bayağı uğraştırıcı bir etkinlikti yoruldun emeğine sağlık seneye görüşmek üzere 😉 @Dosi
tesekkür ederim :bhr:
yorulmadim desem yalan olur. Yarindan itibaren bir süre aktifligim azalacak gibi görünüyor, en azindan gündüzleri. Dinlenme zamani :A