Kötü mü mizah anlayışım?Tuhaf bir mizah anlayışın var.
@emreemreu , Sopanın gavur tarafını yerse aklı başına gelir.
İkinci etiketi ne zaman alacağım?Sayın admin @bazinga mı verecek?
Kötü mü mizah anlayışım?Tuhaf bir mizah anlayışın var.
@emreemreu , Sopanın gavur tarafını yerse aklı başına gelir.
İkinci etiketi ne zaman alacağım?Sayın admin @bazinga mı verecek?
islem tamam
sizinde katkilariniz coktu. Senin manevi destegin olmasa yapamazdim@12.Adam Tebrikler gerçekten hak edilmiş bir şampiyonluk... Bu sene her yerdeydin, her masadaydın resmen...
@Sherlock Canım adaşım yine buralara kadar gelip yine ne kadar büyük bir figür olduğunu gösterdi... Biz yoldaşların olarak seninle gurur duyuyoruz... Bir dahakine zirvede sen olacaksın... @MasacRE yoldaşımın dediği gibi (olamadı) @Maskeli Fedai
Kadim dostum Zey yine bir etkinliği layığıyla yaptı ve sonlandırdı... Sen de olmasan ne olurdu halimiz... Eline yüreyğine sağlık gerçekten de... @Dosi
öncelikle @12.Adam tebrik ederim. Kesinlikle hakettin ve ilk anketten bu yana büyük favori oldugunu gösterdin
@Sherlock tebrik ederim ortagim, sampiyonluk olmadi ama sen bizim gönlümüzün sampiyonusun
ilk kez yari final gören @Angelica ve @serhatt 'i yeniden tebrik ederim, ve yine ilk kez final turu görmüs olan @MasacRE @BARON男爵 ve @Aserat 'a da tebrikler.
Bu etkinligi genelde 2 kisi yürütür ama bu sene tek basima yürüttüm, basta biraz tereddüt ettim ama basardik bir sekilde
genel olarak ilginc bir etkinlik oldu. @bazinga favori gördügümüz Erinc'i iyi bir oranla gecti, bazingay'i Sherlock iyi bir oranla gecti ve 12.Adam'da sherlock'u iyi dedigim oranla gecti.
Favori dediklerimiz erken elendi, elenir dediklerimiz üst tura ciktilar ( @MEnes onlardan biri )
genel olarak durgun dedigimiz etkinlikle 34-37 arasi oy kullanildi.
Tekrardan herkese tesekkür ederim katilimlari icin.
Kupan var mı?Seneye finali görürüm inşAllah
kismet artikSeneye finali görürüm inşAllah
Yarı finalde @Sherlock a elendi.kismet artik
Yarı finalde @Sherlock a elendi.
evet ama iyi direndi. seneye sen ikili eleme bile görmezsin belki. Hic belli olmazYarı finalde @Sherlock a elendi.
Seneye seni destekleyeceğim.
Ok.evet, etiketi @bazinga tarafindan alirsin. Seni sonra tebrik ederim unutmadim
Geçen yılda aktiftim , senin askerliğe denk geldiği için şahit olamadın. @DosiTebrikler @12.Adam çok aktif bir sene geçirdin. Hak edilmiş bir şampiyonluk
@Sherlock beyciğim de ikinci kez finale kadar çıkıp finalden yine eli boş döndü. Üçüncüye seni şampiyon yapacağız Şerlok beyciğim sen hiç merak etme... @Maskeli Fedai @MEnes (yine şampiyon olamadı)
@Dosi hanım senin de ellerine sağlık. Tam gaz yürütmeye devam ediyorsun forum etkinliklerini. Sayende forum canlandı bir miktar
Yapamadı...@Sherlock beyciğim şeytanın bacağını kırmalı artık...
------
Gelecek yıl parantez içini de yenip aramızdan birini şampiyon yapacağız canım yoldaşlarım... @Maskeli Fedai @Sherlock
Teşekkürler. Mesajımı özelden attım. Buradan çok tehlikeli olurdu.
Gülerken düşündürüyorsunKötü mü mizah anlayışım?
Yok bu sene çenen iyice düştü senin
Çok çalış bir gün elbet olur. Benden daha eskisin üstelik
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?Yok bu sene çenen iyice düştü senin
Bütün gün forumda takılmak bana göre değilÇok çalış bir günü elbet olur. Benden daha eskisin üstelik
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?
Haklısın günün yarısını tekel bayisinde kim geçirecek?Bütün gün forumda takılmak bana göre değil
Çok çalış bir günü elbet olur. Benden daha eskisin üstelik
Sen de konuş ağzını @Sherlock mu kapıyor?
Ne yapmakla oluyormuş?Forumda Senin sevenin mi yok ?Sadece çalışmakla olmuyor
Ne yapmakla oluyormuş?Forumda Senin sevenin mi yok ?
tesekkür ederimCanım benim çok güzel bir etkinlik oldu 12 adamı tekrardan tebrik ediyorum bayağı uğraştırıcı bir etkinlikti yoruldun emeğine sağlık seneye görüşmek üzere 😉 @Dosi
Gece daha güzel .Malum kaos zamanı.tesekkür ederim
yorulmadim desem yalan olur. Yarindan itibaren bir süre aktifligim azalacak gibi görünüyor, en azindan gündüzleri. Dinlenme zamani