O destek hep var olacak biliyorsun...islem tamam
------
sizinde katkilariniz coktu. Senin manevi destegin olmasa yapamazdim
O destek hep var olacak biliyorsun...islem tamam
------
sizinde katkilariniz coktu. Senin manevi destegin olmasa yapamazdim
Sayın adminden etiketimi rica ediyorum. @bazingaO destek hep var olacak biliyorsun...
Teşekkürler 😊Benim açımdan sonucu belli bir etkinlikti...
@MEnes in tabiri ile @12.Adam her masada vardı.
Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyorum. 🧿🤩
Finali göğüsleyen @Sherlock da tebrik ediyorum, çalışkan ve başarılı bir yönetici ve üye olduğunun altını iyice çizmiş oldu bu şekilde. 👌
Ve etkinlik Sahibi Arı Maya @Dosi ,eline,emeğine sağlık ☺️
Nereye varmak istemektesin, ne amaçlamaktasın be adam... Garip garip mesajlar yazıyorsun yine...
Senin önceki mesajından yola çıkarak yazdım... Okursan anlarsın...Nereye varmak istemektesin, ne amaçlamaktasın be adam... Garip garip mesajlar yazıyorsun yine...
Anladığım için diyorum zaten... Bizi niye yeriyorsun tüm bunların arasında... Biz sana ne ettik...Senin önceki mesajından yola çıkarak yazdım... Okursan anlarsın...
Ne halt ettiğini gayet iyi biliyorsun...Anladığım için diyorum zaten... Bizi niye yeriyorsun tüm bunların arasında... Biz sana ne ettik...
Bana kiyma, @Angelica ya kuşbaşı
Yorumu iyi okuNiye kıyılıyorum ben ya
Teşekkürler canım. Tahminlerini de yap artık.Tebrik ederim @12.Adam Açıkçası bu yıl forumda yoktum ama uğradım zaman hep seni gördüm ve kicktip etkinliğini sahiplenmen de oldukça bunda etkili olmuştur diye düşünüyorum
Saolun sayın admin.Teveccühlerinize layık olduysam demek ki iyi bir yer edinmişim.Tebrikler @12.Adam kısa sürede forumun en sevilenleri arasına girip tarihi bir başarı elde ettin.
Ve sen o bildirimlere bakmıyordun...@12.Adam tebrik ederim, hak edilmiş başarı. 2022 yılı boyunca aldığım bildirimlerin çoğunda @12.Adam yazıyordu, bu bile tek başına fazlasıyla hak ettiğinin bir göstergesi.
Etkinliğin başında finale kalacağım aklıma gelmezdi açıkçası, 2020 yılında finale kalırken geride bıraktığımız yıla kıyasla çok daha aktiftim forumda. O yüzden elediğim isimleri de düşününce final şaşırtmadı değil. Etkinliğin başından beri oy veren/vermeyen herkese çok teşekkürler. @Fks14 ile beraber gönüllerin şampiyonu olma konusunda durumu eşitledim.
@Dosi Hanım, ortağım... Ellerine ve emeklerine sağlık, yürütmesi çok zor olan bu etkinliği başından sonuna kusursuz bir şekilde tamamladın.
Teşekkür ederim sizlerin katkıları ve yorumları ile daha keyifli oldu.Benim açımdan sonucu belli bir etkinlikti...
@MEnes in tabiri ile @12.Adam her masada vardı.
Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyorum. 🧿🤩
Finali göğüsleyen @Sherlock da tebrik ediyorum, çalışkan ve başarılı bir yönetici ve üye olduğunun altını iyice çizmiş oldu bu şekilde. 👌
Ve etkinlik Sahibi Arı Maya @Dosi ,eline,emeğine sağlık ☺️
bilmez miyim senin desteğini hissettiğim sürece daha keyifli etkinlik yapıyorumO destek hep var olacak biliyorsun...
Ben ve Eyşan? Ne alaka
Teşekkür ederim Sherlock bey. Her zamanki gibi güzide mesajlarınız ile renk kattınız@12.Adam tebrik ederim, hak edilmiş başarı. 2022 yılı boyunca aldığım bildirimlerin çoğunda @12.Adam yazıyordu, bu bile tek başına fazlasıyla hak ettiğinin bir göstergesi.
Etkinliğin başında finale kalacağım aklıma gelmezdi açıkçası, 2020 yılında finale kalırken geride bıraktığımız yıla kıyasla çok daha aktiftim forumda. O yüzden elediğim isimleri de düşününce final şaşırtmadı değil. Etkinliğin başından beri oy veren/vermeyen herkese çok teşekkürler. @Fks14 ile beraber gönüllerin şampiyonu olma konusunda durumu eşitledim.
@Dosi Hanım, ortağım... Ellerine ve emeklerine sağlık, yürütmesi çok zor olan bu etkinliği başından sonuna kusursuz bir şekilde tamamladın.
Leş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.Teşekkür ederim sizlerin katkıları ve yorumları ile daha keyifli oldu.
bilmez miyim senin desteğini hissettiğim sürece daha keyifli etkinlik yapıyorum
Ben ve Eyşan? Ne alaka
Teşekkür ederim Sherlock bey. Her zamanki gibi güzide mesajlarınız ile renk kattınız
Baya geç konuya yazmışsın, bir finalist olarak yakışmadı