2022 En Favori Üye 2022 Kazananı: 12.Adam

Teşekkürler 😊

Masanın ayakları @MEnes , @Sherlock , @MasacRE , @Maskeli Fedai

@Dosi de Eyşan

Tebrik ederim @12.Adam Açıkçası bu yıl forumda yoktum ama uğradım zaman hep seni gördüm ve kicktip etkinliğini sahiplenmen de oldukça bunda etkili olmuştur diye düşünüyorum

Reactions: Dosi and 12.Adam
@12.Adam tebrik ederim, hak edilmiş başarı. 2022 yılı boyunca aldığım bildirimlerin çoğunda @12.Adam yazıyordu, bu bile tek başına fazlasıyla hak ettiğinin bir göstergesi.

Etkinliğin başında finale kalacağım aklıma gelmezdi açıkçası, 2020 yılında finale kalırken geride bıraktığımız yıla kıyasla çok daha aktiftim forumda. O yüzden elediğim isimleri de düşününce final şaşırtmadı değil. Etkinliğin başından beri oy veren/vermeyen herkese çok teşekkürler. @Fks14 ile beraber gönüllerin şampiyonu olma konusunda durumu eşitledim.

@Dosi Hanım, ortağım... Ellerine ve emeklerine sağlık, yürütmesi çok zor olan bu etkinliği başından sonuna kusursuz bir şekilde tamamladın.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Ve sen o bildirimlere bakmıyordun...

@Dosi

Reactions: Dosi

Teşekkür ederim
sizlerin katkıları ve yorumları ile daha keyifli oldu.
O destek hep var olacak biliyorsun...
bilmez miyim
senin desteğini hissettiğim sürece daha keyifli etkinlik yapıyorum

Teşekkürler 😊

Masanın ayakları @MEnes , @Sherlock , @MasacRE , @Maskeli Fedai

@Dosi de Eyşan
Ben ve Eyşan? Ne alaka

Teşekkür ederim Sherlock bey. Her zamanki gibi güzide mesajlarınız ile renk kattınız

Baya geç konuya yazmışsın, bir finalist olarak yakışmadı

Leş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.

Reactions: MEnes and Dosi