- Reaksiyon puanı
- 113,954
- Puanı
- 1,060
Ve ben şimdi Dosi Hanım detayını farkettim 😱
Bu şekilde saklamak daha kolay olacak
Harikasınız Sherlock Bey
Bu arada duydum ki size yazdığım şiiri kaybetmişsiniz.
Buyrunuz
Ve ben şimdi Dosi Hanım detayını farkettim 😱
Sonuçlar kesinleşince orjlnal mesajını geri getiririm.Bir tarafta davadan davaya koşan, zihinsel zevk için insanlara yardım edip onları o basit sorunlarından kurtaran, bu da yetmezmiş gibi diplomatik ve küresel problemleri de çözüp Dünya'nın bugünlere gelmesini sağlayan @Sherlock ; diğer tarafta ise Azeriler ve lgbt üyeleri ile birlikte forumumuzu asimile edip öz benliğinden koparmaya çalışan İsveş ajanı, radikal milliyetçi düşüncelere sahip @Dosi ...
İki kat sinirlendim. 😡 Hem mesajımı düzenliyorsun hem bana, gelmiş geçmiş en ama en yakın arkadaşına hâlâ şiir yazmıyorsun. 😡Sonuçlar kesinleşince orjlnal mesajını geri getiririm.
Kapalı oylama olduğu için sonuçları ifşa eden mesajları bu güne kadar sildik
Aha şimdi anlaşıldı bir hışım ile beni kötülediğin mesajı.İki kat sinirlendim. 😡 Hem mesajımı düzenliyorsun hem bana, gelmiş geçmiş en ama en yakın arkadaşına hâlâ şiir yazmıyorsun. 😡
Şimdi uyuyacağım, yarın görüşürüz. 😌😡Aha şimdi anlaşıldı bir hışım ile beni kötülediğin mesajı.
Herşeyin sebebi şiir demek...
Ben zamanında seni bol sıvadığım bir konu bile açmıştım. Ama sen... evet sen.... Bir gün bile güzel bir söz yazmadın kutlama konlarıma. Daha bugün ki etiketime bile geri dönüş yapmadın.
Bulduğun her fırsatta bana laf atıp durdun ve benden şiir bekliyorsun?
Vay be...
GEBER!!
Demek sayın Gs’li dostun artık umrunda değil...