Yap şunu da lgbt lanetinden kurtulalım.
Tam banlayacaktık, sonra bir mesaj geldi... @Maskeli Fedai'den... "Banlatmam Serhat'ımı, onu banlarsanız forumu ilelebet terk ederim!" yazıyordu... Bunun üzerine vazgeçtik tabii.
Yap şunu da lgbt lanetinden kurtulalım.
Tam banlayacaktık, sonra bir mesaj geldi... @Maskeli Fedai'den... "Banlatmam Serhat'ımı, onu banlarsanız forumu ilelebet terk ederim!" yazıyordu... Bunun üzerine vazgeçtik tabii.
Olsun Enescim. Bir açıklamamız olsun.Ağzımızın tadının kaçmasını gerektirecek bir durum yok zaten abi, açıklama yapmana bile gerek yok neden oy vermediğinle alakalı.
Hiçbir şey yazmıyor, sürekli hainlik yapacak değiliz.
Yine bir yerlerde hainlik yapıyor herhalde abi, sesi çıkmıyor baksana... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai Hainli fedai geldi aklıma
Diyarbakur karpuzu
Ali Vefa'mız her hafta yaktırıyor abi... Bakalım, gece izlerim muhtemelen bölümü.Olsun Enescim. Bir açıklamamız olsun.
Zaten fazla duygusalım Ali Vefamız gene dağladı bizi.
Evet konu ben isem kesinlikle yapabilirim...Bir insan oy verirken bile şov yapabilir mi... Evet, yapabilir...
@Maskeli Fedai m olsun bu hayatta sadece bana bir şey olmaz.Tam banlayacaktık, sonra bir mesaj geldi... @Maskeli Fedai'den... "Banlatmam Serhat'ımı, onu banlarsanız forumu ilelebet terk ederim!" yazıyordu... Bunun üzerine vazgeçtik tabii.
Vay be, ne yoldaşlıklar var... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai m olsun bu hayatta sadece bana bir şey olmaz.
Sen kendin elinde tutamayıp başkalarına yem ettin beni.Vay be, ne yoldaşlıklar var... @Maskeli Fedai
Umurum dışısınız... Ah Hainli Fedai ah... @Maskeli FedaiSen kendin elinde tutamayıp başkalarına yem ettin beni.
2 dakika buralara bakmadık konu Nerden nereye gelmişSen kendin elinde tutamayıp başkalarına yem ettin beni.
Umurum dışısınız... Ah Hainli Fedai ah... @Maskeli Fedai
Benim olduğum yerde konu hep buralara gelir. .ss2 dakika buralara bakmadık konu Nerden nereye gelmiş
Yalnız burada senin suçun yok, olayı resmen @Sherlock buralara getirmiş. Hem de Hainli Fedai'ye hainlik yapıp sana yem etmeye çalışarak @Maskeli FedaiBenim olduğum yerde konu hep buralara gelir. .ss
O duyguyu bilirim. Çok es geçtiğim anketler oldu ve teşekkürlerİki ismede veremedim ben ya
Vay be... Demek sen de @serhatt ve Hainli Fedai'nin safına geçtin ortağım.Yalnız burada senin suçun yok, olayı resmen @Sherlock buralara getirmiş. Hem de Hainli Fedai'ye hainlik yapıp sana yem etmeye çalışarak @Maskeli Fedai
Ben herzaman objektif biriyim ama onlar ikisi birden sana cephe alırsa tabiki senin tarafında olurumVay be... Demek sen de @serhatt ve Hainli Fedai'nin safına geçtin ortağım.
Mersi. @Sherlocköğren bunuben her zaman haklıyımdır. .ssYalnız burada senin suçun yok, olayı resmen @Sherlock buralara getirmiş. Hem de Hainli Fedai'ye hainlik yapıp sana yem etmeye çalışarak @Maskeli Fedai
Yavaş yavaş elindeki her şeyi alıcam.Vay be... Demek sen de @serhatt ve Hainli Fedai'nin safına geçtin ortağım.
Ben herzaman objektif biriyim ama onlar ikisi birden sana cephe alırsa tabiki senin tarafında olurum
Şu mesajı yorumlamıştım öyle ortağım