2018 En Favori Üye 2018 Kazananı: xBUGRAx

Aaa her rakip zorlu artık o turdan itibaren cnm ama muhtemelen sende bu başarını ilerde çeyrek görürsen daha önemli kılıcaksın burada önemli olan kısa sürede alınan dereceler bu hep senin gözünde değerli kalacak 4-5 yıl sonra bile tecrübe konuşuyor güven bana :bhr:
İstersem ilk turda eleneyim, altı üstü bir etkinlik. Biz hep böyle kalalım da önemli olan o canım. Daha 1 yılım bile dolmamışken buralara gelmek bana yetti. :Z Sizinle olmak en güzeli. 30 Ekim günü iyiki kayıt olmuşum dedirtti bana. :bhr:

İstersem ilk turda eleneyim, altı üstü bir etkinlik. Biz hep böyle kalalım da önemli olan o canım. Daha 1 yılım bile dolmamışken buralara gelmek bana yetti. :Z Sizinle olmak en güzeli. 30 Ekim günü iyiki kayıt olmuşum dedirtti bana. :bhr:
Eee tabi rüşveti euro ile verince ; TL ile oy satın alan @denizz19 u geçtin:A

Aaa tabikide öyle bunlar önemli değil ha 2.hafta ha çeyrek final forumda eğlendiğin sürece bu ailenin parçası oldun sürece ikisi arasında fark yok :bhr:

Sende artık tecrübeli üye olmak üzeresin 1 yılın dolacak :Z:Z:Z

Aaa tabikide öyle bunlar önemli değil ha 2.hafta ha çeyrek final forumda eğlendiğin sürece bu ailenin parçası oldun sürece ikisi arasında fark yok :bhr:

Sende artık tecrübeli üye olmak üzeresin 1 yılın dolacak :Z:Z:Z
Zaman ne çabuk geçti ya. :A Daha ilk ayımda 1. Yılıma çok var diyordum. Sadece 20 gün kalmış. :A