Aaa en favori üyeyi diyorum cnm ilk katılımında 5.tur çok iyi @keremne başarısı kazma bu haftaya kadar sürünerek geldi bu hafta tekmeyi basacağız birde nefret ettiğim şarkıyla gelmiş
Aaa en favori üyeyi diyorum cnm ilk katılımında 5.tur çok iyi @keremne başarısı kazma bu haftaya kadar sürünerek geldi bu hafta tekmeyi basacağız birde nefret ettiğim şarkıyla gelmiş
ordada alamancıya torpil geçmişsiniz ben olsam ilk turda elenirdiAaa en favori üyeyi diyorum cnm ilk katılımında 5.tur çok iyi @kerem
Aaa sen burada ol şampiyon edecez söz ayollordada alamancıya torpil geçmişsiniz ben olsam ilk turda elenirdi
bu sayfada bu kadar laf yaptımda @xBUGRAx yı da bir kutlayayım ayıp olmasın şimdi zaten gülbenine tekme vurduk birde kutlamasak iyice zıvanadan çıkarAaa sen burada ol şampiyon edecez söz ayoll
Kiz bir de utanmadan oy istiyor 😱 @destere versin sana oyunu ayrıca ilk 4 tür sana oy attım diye hatırlıyorumAaa oyun önemi yok cnm Bully a oy attın mesala @xemrexxx hiç destek vermedi halde ona atmanı zaten ben sağladım bana forumda oldun sürece hiç kullanma önemli değil burada dostluğun yanında oyun önemi yok ben bu drecelerin hepsini gördüm hiçbiridne forumdakı katkılarım azalmadı düşük derecede görsek hep elimizden geleni yaptık . seneye 2.turda elensem yine önemi yok ben sizler için buradayım
destereyi konusuyoruz ayoll nerenle okuyorsun Sana hiç oy atmadı halde @xemrexxx e kullan dedim benle yarısırken dedim bend estereden oy istemedim hatta sana oylamasını ben söyledimKiz bir de utanmadan oy istiyor 😱 @destere versin sana oyunu ayrıca ilk 4 tür sana oy attım diye hatırlıyorum
Duygulandım @destere naparsa yapsın her türlü ortamı kokutuyor nonoşdestereyi konusuyoruz ayoll nerenle okuyorsun Sana hiç oy atmadı halde @xemrexxx e kullan dedim benle yarısırken dedim bend estereden oy istemedim hatta sana oylamasını ben söyledim
Finalde bile bana kullanma dedim oy moy önemli değil senin yarı finalini kendimden daha çok sevindim
Vay be insan eski şampiyonlarda kendini görünce bi garip oluyo Ondan sonra zaten forumda hiç eskisi kadar aktif olamamıştım aynı talihsizlik senin başına gelmez umarım @xBUGRAx Birinciliğini kutlarım 5 sene sonra ikinci olup kazanmak da büyük başarı
@Çiğdem- de bu güzel etkinliği sürdürdüğü için ve ikinciliği için tebrik ederim umarım o da Buğra gibi ikincilikten birinciliğe yükselir. Geri kalan arkadaşları da tebrik ederim güzel bi etkinlik oldu darısı 2019'a
Aaa çok teşekkürler arkadaşlar forumda hep birlikte eğlenmeye devam inş bir kez daha buranın bir parçası olduma şükrettimDün oy vermeyi unutmuşum iyi ki de unutmuşum tercih yapmak zordur zaten.
Kazan @xBUGRAx yı tebrik ederim sonuna kadar hak ediyordu. Finale çıkan @Çiğdem- de kazanlardandır. Zaten finale çıkan kişiler sonuna kadar hak etmiştir. Onun için kaybeden olduğunu düşünyorum. İkinizinde başarıları daim olsun.
Yarışmayı düzenleyen @Çiğdem- ve @Yiğitt i de bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederim. Çok zor ve uzun bir maratonunda üstünden gelebildiniz.