- Reaksiyon puanı
- 29,797
- Puanı
- 1,059
Tamamiyle şu skandal mesaj yüzünden geriye düştüm. 😡
Her ikisi de sevdiğim isimler, Dark alacak gibi bu eli o yüzden oyum @xemrexxx'e.
yatakta kırgın kemalle nuri alçonun ortasında kalasıca .ss
özelden oyları istedim ama deniz marulu @denizz19 gibi delil bırakmadım
Seneye sana yarı finalden yer ayırtacağım.
Seni kınıyorum.@DarkLegenD Yarıya çıkarsa hak eder , burada kalırsada bu yılın en başarılı sonuc alanlarından birisi olur çeyrekte güzel bir derece
@xemrexxx Başvuru konusunda söylemiştim şampiyon yada final olmalıydı diye en azından bu yıl bir yarı finali kesin görmesi lazım @xemrexxx dedim ,şuan forum için önemli olan üyelerden @mrt-06 olsun ben olayım diğerleri olsun. Emre sayesinde adapte olduk foruma yanı şuan forumun bir kaç önemli ismini foruma bağlanmalarında @xemrexxx çok etkiliydi o ölmez ama ölmeden bir finali olsun en azından bu sezon yarı final olsun diyeyim iki üyeyede başarılar
Heç belli olmaz o dediğin bunak teyze 12-9 darklegendous öndeydi ben öne geçtim bir anda senin yüzünden elenirsem bogarim seni@xemrexxx totoşum sen bu turu geçecen gibi duruyor o yüzden @DarkLegenD diyorum
Heç belli olmaz o dediğin bunak teyze 12-9 darklegendous öndeydi ben öne geçtim bir anda senin yüzünden elenirsem bogarim seni
12-8 idi. Bir oy bir oydur. Afet Güçverir geldi, "sen kazanırsın, Emre'ye veriyorum." dedi, @vadikızı geldi "sen kazanırsın, Dark'a veriyorum." dedi. Yani uzun lafın kısası son bir geri dönüş ile ben kazanacağım.Heç belli olmaz o dediğin bunak teyze 12-9 darklegendous öndeydi ben öne geçtim bir anda senin yüzünden elenirsem bogarim seni
Sen komple doğduğun yere dön .ss12-8 idi. Bir oy bir oydur. Afet Güçverir geldi, "sen kazanırsın, Emre'ye veriyorum." dedi, @vadikızı geldi "sen kazanırsın, Dark'a veriyorum." dedi. Yani uzun lafın kısası son bir geri dönüş ile ben kazanacağım.
12-8 idi. Bir oy bir oydur. Afet Güçverir geldi, "sen kazanırsın, Emre'ye veriyorum." dedi, @vadikızı geldi "sen kazanırsın, Dark'a veriyorum." dedi. Yani uzun lafın kısası son bir geri dönüş ile ben kazanacağım.
Seni gelinim @Billy Kane e havale ediyorum.ssValla kaç gündür kafa patlatıyorum hanginize vereyim diye ikinizide hep destekledim ben