böyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyorAraştırmayı bıraktım Allah'a havale ettim ben o aciz kişiliği
böyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyorAraştırmayı bıraktım Allah'a havale ettim ben o aciz kişiliği
Valla şüphe duyduğum birkaç isim var ama söyleyip rencide etmek istemiyorumböyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyor
zaten @Çiğdem- i kandırmak çok kolay birkaç oğlan memesi atarsın onlara bakarken aklı gider ne göndersen inanır o esnadaValla şüphe duyduğum birkaç isim var ama söyleyip rencide etmek istemiyorum
Neyse kapatalım bu konuyu mazallah yine ban yerimzaten @Çiğdem- i kandırmak çok kolay birkaç oğlan memesi atarsın onlara bakarken aklı gider ne göndersen inanır o esnada
zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik @cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde @MasacRE- ye nanik buradanNeyse kapatalım bu konuyu mazallah yine ban yerim
Bu etkinliği kazanırsam durdurulamaz olurum. Kutlama töreni esnasında @Yiğitt 'cim bana bir paket süper moderatörlük sarar. Yükseğe beraber konalım bence.zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik @cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde @MasacRE- ye nanik buradan
Sen yazdın senaryoyu,ama avcunu yalarsınzaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik @cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde @MasacRE- ye nanik buradan
Umarım, aşırı koyu bir karanlıkta tek başına gözleme yemek zorunda kalırsın.Bu defa koyu karanlığı evine gönderme vakti sidikli @xemrexxx e verdim oyumu
Eğer ki bu turu geçersen ilk rakibinde sana oyu vereceğimUmarım, aşırı koyu bir karanlıkta tek başına gözleme yemek zorunda kalırsın.
Gören de 10 fark var zannedecek. Kaybedersem senden bilirim.Her ikisi de sevdiğim isimler, Dark alacak gibi bu eli o yüzden oyum @xemrexxx'e.
Kaç turdur rakibime oy veriyorsun, her seferinde üst tura çıkıyorum, yine çıkacağım.@xemrexxx dedim. @DarkLegenD kumpasla üst tura çıktı.
@xemrexxx sonunda bir işe yarayıp seni devirecek inşallah.Kaç turdur rakibime oy veriyorsun, her seferinde üst tura çıkıyorum, yine çıkacağım.
Ben ve @Bully, sanki forumu ele geçirdik.zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik @cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde @MasacRE- ye nanik buradan