böyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyorAraştırmayı bıraktım Allah'a havale ettim ben o aciz kişiliği![]()
böyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyorAraştırmayı bıraktım Allah'a havale ettim ben o aciz kişiliği![]()
Valla şüphe duyduğum birkaç isim var ama söyleyip rencide etmek istemiyorumböyle aciz kişilik diyine insanın aklına tek bir isim geliyor![]()
zaten @Çiğdem- i kandırmak çok kolay birkaç oğlan memesi atarsın onlara bakarken aklı gider ne göndersen inanır o esnadaValla şüphe duyduğum birkaç isim var ama söyleyip rencide etmek istemiyorum![]()
Neyse kapatalım bu konuyu mazallah yine ban yerimzaten @Çiğdem- i kandırmak çok kolay birkaç oğlan memesi atarsın onlara bakarken aklı gider ne göndersen inanır o esnada![]()
zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecikNeyse kapatalım bu konuyu mazallah yine ban yerim![]()
Bu etkinliği kazanırsam durdurulamaz olurum.zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik@cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde
![]()
![]()
![]()
@MasacRE- ye nanik buradan
![]()
Sen yazdın senaryoyu,ama avcunu yalarsınzaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik@cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde
![]()
![]()
![]()
![]()
Umarım, aşırı koyu bir karanlıkta tek başına gözleme yemek zorunda kalırsın.
Eğer ki bu turu geçersen ilk rakibinde sana oyu vereceğimUmarım, aşırı koyu bir karanlıkta tek başına gözleme yemek zorunda kalırsın.![]()
Gören de 10 fark var zannedecek.Her ikisi de sevdiğim isimler, Dark alacak gibi bu eli o yüzden oyum @xemrexxx'e.![]()
Kaç turdur rakibime oy veriyorsun, her seferinde üst tura çıkıyorum, yine çıkacağım.
@xemrexxx sonunda bir işe yarayıp seni devirecek inşallah.Kaç turdur rakibime oy veriyorsun, her seferinde üst tura çıkıyorum, yine çıkacağım.![]()
Ben ve @Bully, sanki forumu ele geçirdik.zaten @Bully ile @Arslan Bey gidiyormuş seninle @Afet Güçverir i de itelersem forumu ele geçiririm hemencecik@cookies le @serhatt ; @Çiğdem- le @destere yi evlendirip forumun ahlakını da düzeltince kesin admin seçilirim en favori üyelik @DarkLegenD melununun olsun benim gözüm yükseklerde
![]()
![]()
![]()
![]()