Dış sesin savunaydı belki oy verebilirdimİç sesim hep seni savundu.
Dış sesin savunaydı belki oy verebilirdimİç sesim hep seni savundu.
Aynen, planımız @denizz19 üzerinde çok iyi işlemişti. O kadar iyi ki bizden hala şüphelenmedi.@DarkLegenD dedim seni şampiyon yapacağız Geriye düşersen de haber et @xemrexxx dışarıdan oy topluyor diye yayalım etrafa @denizz19 u şutladığımız gibi bunu da şutlarız
inşallah @Çiğdem- ve @serhatt la aynı yatağa düşersin.ss@DarkLegenD dedim seni şampiyon yapacağız Geriye düşersen de haber et @xemrexxx dışarıdan oy topluyor diye yayalım etrafa @denizz19 u şutladığımız gibi bunu da şutlarız
bana oy vermeyen fetöcüdür bunu herkes biliyorAynen, planımız @denizz19 üzerinde çok iyi işlemişti. O kadar iyi ki bizden hala şüphelenmedi.
Yanlış yerlerde arıyor, bırak öyle kalsın kimse uyanmadan finale kadar götürürüz biz böyle seniAynen, planımız @denizz19 üzerinde çok iyi işlemişti. O kadar iyi ki bizden hala şüphelenmedi.
ögğğğhhhh
Ben sana verdiğim için fetöcü sıfatından kurtulmuş oluyorum. Masakre kendi başının çaresine bakabilir.bana oy vermeyen fetöcüdür bunu herkes biliyor
Hedef büyüttüm, şampiyon olmadan bırakmak yok. Gerekirse yan hesabımdan ( @destere ) kendime oy kullanırım.Yanlış yerlerde arıyor, bırak öyle kalsın kimse uyanmadan finale kadar götürürüz biz böyle seni
zaten @MasacRE- yeöyle bir beddua geliyor ki sıvayan yerleri kuruyacakBen sana verdiğim için fetöcü sıfatından kurtulmuş oluyorum. Masakre kendi başının çaresine bakabilir.
Şu yan hesabına yaz aylarında da gir o zaman da hasret kalmayalım 3-4 ay boyuncaHedef büyüttüm, şampiyon olmadan bırakmak yok. Gerekirse yan hesabımdan ( @destere ) kendime oy kullanırım.
Foklar yaz uykusuna yatar, sağlığım için gerekli.Şu yan hesabına yaz aylarında da gir o zaman da hasret kalmayalım 3-4 ay boyunca
Topunuz gelin, bizim arkamızda milletimizin duaları oldukça sırtımız yere gelmez
dur sen şöyle bir @denizz19 sana iftirayı atan buymuş konuya plizzzTopunuz gelin, bizim arkamızda milletimizin duaları oldukça sırtımız yere gelmez
Araştırmayı bıraktım Allah'a havale ettim ben o aciz kişiliğidur sen şöyle bir @denizz19 sana iftirayı atan buymuş konuya plizzz