HAHAHA utan beee seni forumda yok diye elediler @xemrexxx falan oy atmadı sana seviniyordu ama ben oy kullandım sana
harikasın teşekürler
HAHAHA utan beee seni forumda yok diye elediler @xemrexxx falan oy atmadı sana seviniyordu ama ben oy kullandım sana
Lafı bile olmaz , dilediğin gibi kullanabilirsinAldığım olmamışların yarısından fazlasını veren birine destek yok tabi ki(oyum @marull19 a gitti, dark çalmış oldum senden)
Bir şeyler üretiyorsun ürettiğin şeyler de benim üzerimden prim görüyor fark-ı benLafı bile olmaz , dilediğin gibi kullanabilirsin
Bir şeyler üretiyorsun ürettiğin şeyler de benim üzerimden prim görüyor fark-ı ben
Ne yani oyumu Buliye mi vereyim bunu mu diyorsunBir şeyler üretiyorsun ürettiğin şeyler de benim üzerimden prim görüyor fark-ı ben
Ben bunlari finalde tokusturacaktim ya olmadi böyle@eskici dediğini yapmışsın. Kafa kafaya vurdurmuşsun bunları.
Oyum belli zaten. Açıklamaya gerek yok.
Neden böyle bir kura cektiniz@eskici'nin amacı bizi finalde kapıştırmaktı ama kurada yarı finalde çıktık şansına küssün
Geçen sefer de söyledim içinden geçen kimse oNe yani oyumu Buliye mi vereyim bunu mu diyorsun
Ben bunlari finalde tokusturacaktim ya olmadi böylebu arada yenici nedir ya biz eskiciyiz degismeyiz
Neden böyle bir kura cektiniz
Evet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsunGeçen sefer de söyledim içinden geçen kimse ode bunun konuyla ilgisi ne
Düttürü dünya yaşa dur hayatınıEvet ben seni anladım sen üstü kapalı bir şekilde buliye oy ver diyorsunŞapşik seni mi kıracamverdim gitti
Sen çeyrek olduğundan yarım sana çok bile gelirAman buda final sadece önünde yarım yazıyor. Bunlar biraz yarım yaa o yüzden onlara bu yakışırdı.
Nediyon sen be iki saattir ne saçmalıyorsunDüttürü dünya yaşa dur hayatını
Sen çeyrek olduğundan yarım sana çok bile gelir
Düttürü dünya yaşa dur hayatını
Sen çeyrek olduğundan yarım sana çok bile gelir
İki yarim yan yana gelirse bir tam ederAman buda final sadece önünde yarım yazıyor. Bunlar biraz yarım yaa o yüzden onlara bu yakışırdı.
Canım yaBenim rakibim olacak kimse yok burda malesef. Siz iki yarım takılın belki tam edersiniz ama biriniz elenecek malesef yine yarım kalacaksınız.
Veyyy hele tipeDenize son günlerde kılım oyum Bully'e.
İki yarim yan yana gelirse bir tam eder
Canım yabiz iki yarım tek bir tam halindeyiz o ya da ben YÖK biz varız
Veyyy hele tipe
Bizim yarı finallerimiz daha heyecanlı geçer bu bir gelenektir, En Favori Şarkı'da Sıla - Yalın, En Favori Dizi'de 46 - Kırgın Çiçekler oylaması yarı finalde gerçekleşmişti, burada da geleneği devam ettiriyoruz.Ben bunlari finalde tokusturacaktim ya olmadi böylebu arada yenici nedir ya biz eskiciyiz degismeyiz
Neden böyle bir kura cektiniz
Her insan yarımdır seni tamamlayacak kişi de evleneceğin kişi ne laf soktum beÜstte benim yazdığımı kapyalayip aşağı yazmışsın. Adına uyup eski mesajlarımızı çalma en azından bayatlasın öyle çal.
Ben sayınız değil yarım olusunuza laf ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?