2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• Bully

Oy: 18 52.9%
  • denizz19

Oy: 16 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAHAHA utan beee seni forumda yok diye elediler @xemrexxx falan oy atmadı sana seviniyordu ama ben oy kullandım sana :A :A :A

harikasın teşekürler :) şimdi sen böyle anlatınca duygulandım bayağı bir dahaki sefere başına göktaşı falan düşerde foruma katılamazsan emin ol bende sana oy atacağım :))

@Bully @denizz19 ben ikinizide birbirinizden çok seviyorum ikinizin yeride bende apayrı o yüzden bu oylamaya oy vermek istemiyorum beni affedin olurmu😉😉

Ben bunlari finalde tokusturacaktim ya olmadi böyle :A bu arada yenici nedir ya biz eskiciyiz degismeyiz :F

Neden böyle bir kura cektiniz :A

Aman buda final sadece önünde yarım yazıyor. Bunlar biraz yarım yaa o yüzden onlara bu yakışırdı.:A

Ben bunlari finalde tokusturacaktim ya olmadi böyle :A bu arada yenici nedir ya biz eskiciyiz degismeyiz :F

Neden böyle bir kura cektiniz :A
Bizim yarı finallerimiz daha heyecanlı geçer bu bir gelenektir, En Favori Şarkı'da Sıla - Yalın, En Favori Dizi'de 46 - Kırgın Çiçekler oylaması yarı finalde gerçekleşmişti, burada da geleneği devam ettiriyoruz. :A

Üstte benim yazdığımı kapyalayip aşağı yazmışsın. Adına uyup eski mesajlarımızı çalma en azından bayatlasın öyle çal.:A

Ben sayınız değil yarım olusunuza laf ediyorum.:A
Her insan yarımdır seni tamamlayacak kişi de evleneceğin kişi ne laf soktum be :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...