2015 En Favori Üye 2015 | Büyük Final | sürgünüm vs sokak sanati

En Favori Üye 2015'i Kazanan Kim Olsun?

• sürgünüm

Oy: 28 52.8%
  • sokak sanati

Oy: 25 47.2%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar hep @sokak sanati nı destekledim. Finalde @sürgünüm bro'm diyorum. İkinize de başarılar

Birinizde Nicki mi etiket yapın.:F Zaten flop olmaktan tırsıyorum 1 oy aldım sandım.:(

Neyse buraya kadar gelmek güzel tabi ileri gitsem daha iyi olur ama farketmez çünkü çeyrek finalde beri sevdiğim kişiler ile yarışıyorum.:X Hep dostluk içinde geçirdim finalde de aksi olmadı yine sevdiğim biri ile karşı karşıyayım.:D

Kendim de kazanmak istesemde oyumu abime verdim. Başarılar değerli abim @sürgünüm :D Hakeden kazansın deyip ilk ve son yorumumu yapayım bu konuyla ilgili.:D
Ben de senin gibi çok değerli bir arkadaşım ile finalde yarışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Buraya gelene kadar da hep oyumu senin için kullandım. Şimdi yine sana kullanıyorum. Finali de kimin kazandığı hiç önemli değil, aramızdaki kardeşlik hukukumuz ilerlebet devam etsin benim için yeter.

İkisini de çok severim.Biri Alp'im biri abim :A Yarın kullanırım oyumu :D

Finale kadar oy kullanmadım aslında neyse @sokak sanati ile tanışmadım biz eski toprağız bilmez büyük ihtimalle yine de buraya kadar geldiyse iyi bir üyedir hiç süphesiz. :D

@sürgünüm birkaç yıldır forumda büyük emeği var severim kendisini izlediğimiz bir çok dizi var ayrıca oyum sana başkan. :D

İkiside çok başarılı ve sevdiğim kişiler ama samimiyete göre @sokak sanati benim için bir adım önde o yüzden oyum ona :) @sürgünüm konu açmada falan epey önde onuda tebrik etmeden geçemeyeceğim :)

İnşallah kazanana vermişizdir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...