cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,577
- Puanı
- 1,060
Öylemi vermişimdir bir kere oy ya iyi düşün. Seneye oylarınızı bekliyorum sizden eğer burda olursam şimdiden seçim çalışmalarına başladım.Beni 1 kere bile desteklemedin
Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.
Ne güzel yazmışsın Atacan'ım sokak sanatı samimi tavırlarıyla gönlümüzü kazandı bizim her daim burada zaten kazanamazdı.Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.
Aynen, gönlümüzü kazanması ön önemlisi değil mi zaten?Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.