cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,519
- Puanı
- 1,060
Öylemi vermişimdir bir kere oy ya iyi düşün.Beni 1 kere bile desteklemedin![]()
Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.![]()
Ne güzel yazmışsın Atacan'ım sokak sanatı samimi tavırlarıyla gönlümüzü kazandı bizim her daim burada zaten kazanamazdı.Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.![]()
Aynen, gönlümüzü kazanması ön önemlisi değil mi zaten?Oyumu @sokak sanati kardeşime verdim. Aslında bu etkinliğin çok da önemi yok benim için, önemli olan burada Umut gibi bir dost kazanmış olmam.. 3 yıla yakındır aralıksız konuştuğum, samimiyet timsali arkadaşım.. Bu etkinliği kazansan da kazanmasan da fark etmez sen zaten bizim gönlümüzü kazandın, gerisi hiç önemli değil.![]()