2015 En Favori Üye 2015 | Büyük Final | sürgünüm vs sokak sanati

En Favori Üye 2015'i Kazanan Kim Olsun?

• sürgünüm

Oy: 28 52.8%
  • sokak sanati

Oy: 25 47.2%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,236
Puanı
1,060
En Favori Üye 2015'te haftalar süren oylamalar ve yüzlerce üye arasından finale çıkan iki isim belli oldu.

Yarı finalde @mrt-06'yı eleyen @sürgünüm ve @Bully'i eleyen @sokak sanati finalde karşı karşıya...

Finalde daha fazla oyu alan kişi En Favori Üye 2015'in kazananı olacak...

Bu yıl altıncısı düzenlenen En Favori Üye etkinliğinde 2010 ve 2011 yıllarında @Neferet, 2012 yılında @xdragxx, 2013 yılında @darksaal ve 2014 yılında @Yakamoz-Asi mutlu sona ulaşmıştı.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:

- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır.
- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

@xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @Aserat @Harunnn60 @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR- @takas @vadikızı @Yakamoz-Asi @papuleoo @Maskeli Fedai @destere @yatutarsa @gözlemci @ABAY_06 @china_shangai @pompy @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @RevaN @HachiKo @Titanium @kvp-medya @MelankoliK @hayret bi şey @Nisa @gizem ak @eskici @yigit_00 @eros @xdragxx @-potterhead- @dizimedya @Arslan Bey @Tolstoyevski @adımutlulukk @BesaleT @34rcp44 @Ice_Cool_23 @Tzira @berkann @cevaa @EnveR @*Dream* @olizvel @yakup09 @Danger UA! @KayıpSehir @S.G.A.T. @Master.1000 @dizi kolik @legolas9900 @DarkLeqenD @HarzeM @Mr.At @RüzgarGülü @Samanyolu24 @darksaal @semre @Amoureux @Reytinger @halukerogluFOX @gundix123 @GreatOttoman @Yasin93 @crazymurat31 @AlemTo @WesTxCoasT @Lordly @SelinÇ @ahmetbayramm @Fks14 @SERHAT3456 @Felon @ehsan7000 @38AhmetKK @Castei @ihearyourvoice @BuraK @tolgab @baranelif @soo @Prncss.. @kerim yavuz @Canol @MeteAli @HeisenBerg @nberkayozer @hızlı gonzales @Μαнoni @Jonsnow @orxan954 @PİKAÇU @monsion15 @etem @Güvencionurcu @gizmo @primavera @utawleee @Cenation @serhatt @Mehmet_Cvkn @muffin @Mecnun C. @Mustafa K @123mn

ikisinide çok seviyorum ya ben nasıl oy vercem ben şimdii

İkinize de şimdiden büyük tebrikler, buraya gelmek büyük başarı. Etkinliğin de büyük kısmını es geçmek zorunda kaldım bu sene. :(

Birinizde Nicki mi etiket yapın.:F Zaten flop olmaktan tırsıyorum 1 oy aldım sandım.:(

Neyse buraya kadar gelmek güzel tabi ileri gitsem daha iyi olur ama farketmez çünkü çeyrek finalde beri sevdiğim kişiler ile yarışıyorum.:X Hep dostluk içinde geçirdim finalde de aksi olmadı yine sevdiğim biri ile karşı karşıyayım.:D

Kendim de kazanmak istesemde oyumu abime verdim. Başarılar değerli abim @sürgünüm :D Hakeden kazansın deyip ilk ve son yorumumu yapayım bu konuyla ilgili.:D

Cidden buraya kadar gelmek çok büyük başarı. :D 2'niz de çok güzel işler yaptınız o yüzden forumda emekleriniz büyük. Ama tek bir oy kullanacağız o yüzden benim oyum @sürgünüm 'e gidiyor.:bhr:

@sokak sanati :bhr:

Şuana kadar herhangi bir oy kullanmamıştım, bu etkinlikte. Fakat finale özgü bir farklılık yaparak oy kullanmak istedim.

Sürgünüm'ün forumda ki emeği olsun bariz belli, ayrıyeten gerçekten saygı duyduğum biri fakat ben arkadaşım olarak gördüğüm sokak sanatin'dan yana oyumu kullanıyorum. Darılmaca olmasın sonra, herkese iyi şanslar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...