Bak canım. Beni ne kadar tanırsın bilmem. Senide çok tanımam. Ama tanıdığım kadarı yeter bana her zaman için. Hala kendini övme üste çıkartma çabasındasın seni fazla şımartmışlar yada sen kendini fazla şımartarak bu konuma gelmişsin. Gece gündüz emek ver takdir ederim. Kaliteli şeyler paylaş tebrik ederim. Ama böyle yapıp millete kalmadan kendini övüyorsan olmaz.. Bende yarın başlarım siz açmadan açarım güncel konuları yaparım bi sürü mesaj hadi beni tebrik edin ben böyleyim derim. senin kadar çalışanlarıda öv biraz. Onlarada tebrik madalyası vermiyo ozan. Sen et hadi onlarida öv "namusla serefle çalıştı durdu gecesini gündüzüne kattı" de. Neden demedin?
bu yorumlarimi oku istersen;
Kuskusuz bir numara Emre abi tabi.
OsmanAslan ve King08 arasinda epey gidip geldim.. King08 o konunla foruma rekor okunma imzasina attin. Seni yürekten takdir ediyorum.
OsmanAslan sen de basarili olmak için elinden geleni yapiyorsun biliyorum ama sunu da belirtmek isterim. Eger bu oylamadan kaybedersen, bil ki seni bu forumda takdir ettigim 5 kisiden birisisin. Bunu unutma..
Lightning Thief: Sevdigim biri, son zamanda tatsiz olaylar yasamistik ama bunlar unutuldu gitti. Kendisi beni kirmisti ama bu konulara daha fazla girmek istemiyorum. Gelelim aktifligine; Kendisi bu forumda çok aktif ve çok konu açiyor bu son günlerde. Açtigi konularda öyle böyle konular degil çok güzel konular.
Kendisi çok sosyal ve forumdaki hemen hemen herkesle iyi kaynasiyor. Kendisini takdir ediyorum. Umarim forumdan ayrilmaz.
вєdвαнт: Kendisini iyi bir mod olarak görüyorum. Yazmis oldugu mesajlari da begeniyorum. Kendisiyle zaten konusuyorum MSN'de.. Kendisini severim o da beni seviyordur umarim. Umarim bu forumda uzun yillar kalir.
Neferet: Kendisini çok severim, bana abiligi ögreten, böyle birisi forumda oldugu için gurur duymamiz lazim. Açtigi konulari, hikayeleri hepsini takip ediyorum ve hepsini de begeniyorum. Yapmis oldugu "The Losers/Kaybedenler" dizisini de çok begeniyorum ve onun için de 10 veriyorum zaten. Kisacasi kendisi çok iyi bir kisilige sahip ve kendisiyle gurur duymali. Forumdan ayrilmadigi için çok çok sevindim.
dRaqa0: Son zamanlarda epey aktif olan ve sevdigim birisi. Kendisiyle daha pek tanisamadik etmedik ama onu takip ediyorum. Sevgi ve saygiyi hakeden birisi. Bu forumda oldugu için çok seviniyorum. Kendisine hayatta basarilar diliyorum. Ve umarim bundan sonra konusmamiza firsat olur.
Oyum Neferet'e ..
LeqeND KiLLeR: Fenerbahçeli, sevimli, facebooklu Emre abimiz. Kendisini severim ve kendisine saygi duyarim. Yorumlari olsun, konulari olsun hepsi tek bir kelime ile mükemmel. Kendisini çok aktif buluyorum. Umarim uzun yillar bu forumda kalir.. Seninle gurur duyuyorum Emre abi nam-ı değer LeqeND KiLLeR :biggrin:
*■-kЯΆĻεmci-■* : Kendisi ile pek sicakligim olmadi. Yani kisacasi kendisi ile hiç konusmadim bugüne kadar. Umarim yakinda olur.
Oyum LeqeND KiLLeR'e ..
BesaleT: Kendisini bu son haftalardir epey aktif buluyorum. Yararli konular açiyorum, yorumlarini da begeniyorum. Kendisi benden büyük, saygi duyuyorum ona. Kendini basarili buluyorum ve umarim uzun yillar burada kalir.
Dr.Who: Hamdi, bir moderatör, bir arkadas. Açtigi konulari begeniyorum ve açtigi konulari zaten hemen hemen herkes begeniyor. Kendisini severim, umarim birkaç sene daha burada kalir.
Oyum BesaleT'e ..
xdragxx: O bizim Genis Ailecimiz, Behzat Ç.miz, o bizim sevdigimiz arkadasimiz. Kendisi çok yararli konular açiyor. Çok mesaj yaziyor. Son 1 aydir çok iyi bir atak yapmaya devam ediyor. Kendisiyle gurur duyuyorum. Umarim forumdan ayrilmaz..
emreemreu: Moderatörümüz, arkadasim ve sevdigim birisi. Kendisini yapmis oldugu aktifitileri ile takdir ediyorum, dizisi olsun, açmis oldugu konular olsun, yapmis oldugu yorumlari olsun. Kisacasi: O çok iyi biri ve onunla ayni bir forumda olmakla gurur duyuyorum..
siz galiba bu yorumlarimi okumadiniz ?