survivora gitsinler
Geçen de burdaydın ama yoktun daYarın tatil.. gece burdayım; napıyorsun sen yaşlı kurt @Forumdash
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancaktatile gidecek misin? @Forumdash
Nereye gidiyorsunda kışa kadar yoksun..angolaya mıGeçen de burdaydın ama yoktun da
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancak![]()
dün gece fazla yorgundum ya...Geçen de burdaydın ama yoktun da
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancak![]()
Dün ben de yoktum oyları kullanmaya geldimdün gece fazla yorgundum ya...
finalde kaybolma... ona göre.Dün ben de yoktum oyları kullanmaya geldimGeçen 3.turu kullanmamişim aklımda kaldı diye hemen girip çıktım
![]()
Bayrama kadr burdayımfinalde kaybolma... ona göre.
uzun süre olmayacan he yaşlı kurt. bir kanaldan iletişim kurmak isterim senle gerçi maşallah. adını bile bilen yok forumda ya oda ayrı![]()
![]()
![]()
![]()
bende kısmetse haftaya sezon açıyorum;aile yazlığa geçiyor; asıl tatilime var daha amaBayrama kadr burdayımBayramlaşiriz vedalaşiriz öyle sessiz gitmem
Forum kapanana kadar burdayız![]()
Benden önce mi gidiyorsun😱 Bu kaçıncı kişiyi yollayışımbende kısmetse haftaya sezon açıyorum;aile yazlığa geçiyor; asıl tatilime var daha ama![]()
Bir yere gitmiyorumBenden önce mi gidiyorsun😱 Bu kaçıncı kişiyi yollayışım![]()
Unutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.Olm ..şıklara neden basmadın sen![]()
kesin unutursun senUnutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.![]()
ahamda aşığı getirebildik konuya @Forumdash![]()
Versen zaten eşitlenecek oylarUnutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.![]()