hakaret1 hafta oldumu anketi başlatalı??
hakaret1 hafta oldumu anketi başlatalı??
survivora gitsinler
Geçen de burdaydın ama yoktun daYarın tatil.. gece burdayım; napıyorsun sen yaşlı kurt @Forumdash
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancaktatile gidecek misin? @Forumdash
Nereye gidiyorsunda kışa kadar yoksun..angolaya mıGeçen de burdaydın ama yoktun da
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancak
dün gece fazla yorgundum ya...Geçen de burdaydın ama yoktun da
Evet bayramda gidiyorum kışın görşürz ancak
Dün ben de yoktum oyları kullanmaya geldim Geçen 3.turu kullanmamişim aklımda kaldı diye hemen girip çıktımdün gece fazla yorgundum ya...
finalde kaybolma... ona göre.Dün ben de yoktum oyları kullanmaya geldim Geçen 3.turu kullanmamişim aklımda kaldı diye hemen girip çıktım
Bayrama kadr burdayım Bayramlaşiriz vedalaşiriz öyle sessiz gitmemfinalde kaybolma... ona göre.
uzun süre olmayacan he yaşlı kurt. bir kanaldan iletişim kurmak isterim senle gerçi maşallah. adını bile bilen yok forumda ya oda ayrı
bende kısmetse haftaya sezon açıyorum;aile yazlığa geçiyor; asıl tatilime var daha amaBayrama kadr burdayım Bayramlaşiriz vedalaşiriz öyle sessiz gitmem
Forum kapanana kadar burdayız
Benden önce mi gidiyorsun😱 Bu kaçıncı kişiyi yollayışımbende kısmetse haftaya sezon açıyorum;aile yazlığa geçiyor; asıl tatilime var daha ama
Bir yere gitmiyorumBenden önce mi gidiyorsun😱 Bu kaçıncı kişiyi yollayışım
Unutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.Olm ..şıklara neden basmadın sen
kesin unutursun senUnutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.
ahamda aşığı getirebildik konuya @Forumdash
Versen zaten eşitlenecek oylarUnutmuşum sahiden kullanmayı ama şimdilik kalsın madem, yarın akşama doğru kapanmadan hamleyi yaparım artık etki etmese bile karınca misali saf belli olsun.