Piko çikolata katagorisine girer mi bilmem ama tatlı krizine en iyi gelenler arasında diyebilirim 😉Kesinlikle. Çok severdim, zamanında para üstü olarak verilirdi.
Aday bulamayanlar için bir öneri daha:
Piko çikolata katagorisine girer mi bilmem ama tatlı krizine en iyi gelenler arasında diyebilirim 😉Kesinlikle. Çok severdim, zamanında para üstü olarak verilirdi.
Aday bulamayanlar için bir öneri daha:
Halley'i falan anlarım da Piko çikolatadır ya. Şimdi de severim, ama onunda tadı eskiden bir başkaydı ya.Piko çikolata katagorisine girer mi bilmem ama tatlı krizine en iyi gelenler arasında diyebilirim 😉
Hala Halley diyo yaa Piko çikolata gurubuna girmeli bencede 😉Halley'i falan anlarım da Piko çikolatadır ya. Şimdi de severim, ama onunda tadı eskiden bir başkaydı ya.
Kaç yıllık çikolatayı bisküvi yapmışlar ya.Hala Halley diyo yaa
Çikolata içinde çıtır çıtır pirinç patlağı tadı hoşunuza gidiyorsa bu ürünü severek tercih edebilirsiniz. Pirinç patlaklarının eğlence kattığı Ülker Piko Pirinç Patlaklı, gün içinde tokluk hissi verecek keyifli ve lezzetli bir çikolata.
İlk defa gördüm. 😱 Alasha'yı da Alarko diye okudum.
Adam firmaya ,firmayı ş,kayet edecek utanmasa...siz nasıl bisküvi olursunuz diyeHala Halley diyo yaa Piko çikolata gurubuna girmeli bencede 😉
Yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkk ilk defa mı?!?!!?!?! OMG!İlk defa gördüm. 😱 Alasha'yı da Alarko diye okudum.
Şikayet edersem de haklıyım bence, bisküvi görmesem ömrüm boyunca inanırım. Ama onun bisküvi ile alakası yok.Adam firmaya ,firmayı ş,kayet edecek utanmasa...siz nasıl bisküvi olursunuz diye
------
Yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkk ilk defa mı?!?!!?!?! OMG!
ilk defa görüyorum böyle bi çikolata yeni mi tarihi var mı ?
Alarko Kombi, gerçek kombi, gerçek konfor.İlk defa gördüm. 😱 Alasha'yı da Alarko diye okudum.
Kafamın içinde başladı yine çalmaya...Alarko Kombi, gerçek kombi, gerçek konfor.
Şikayet edersem de haklıyım bence, bisküvi görmesem ömrüm boyunca inanırım. Ama onun bisküvi ile alakası yok.
Evet, ilk defa gördüm.
@bazinga Patron bu ikisi Alaska Frigoyu ilk kez duymuş.ilk defa görüyorum böyle bi çikolata yeni mi tarihi var mı ?
Ablam, gülüm, bebeğim Halley sadece çikolataya batırılmış bisküvi türü kuzum neden inat ediyosun çocuuuumŞikayet edersem de haklıyım bence, bisküvi görmesem ömrüm boyunca inanırım. Ama onun bisküvi ile alakası yok.
Evet, ilk defa gördüm.
Benim için çikolatadır Halley. İki parça bisküvi var diye de bisküvi olmaz bence.Ablam, gülüm, bebeğim Halley sadece çikolataya batırılmış bisküvi türü kuzum neden inat ediyosun çocuuuum
@Emre Ozansoy bu ikisi yanlız bim de a101 de alaska frigo vardı da bizmi yemedik dimi@bazinga Patron bu ikisi Alaska Frigoyu ilk kez duymuş.
Senin gibi bir sinema canavarından bir yorum bekliyorum.
Bu çocuk ekmeği eline aldığında cips gibi mi görüyor; merak ediyorumBenim için çikolatadır Halley. İki parça bisküvi var diye de bisküvi olmaz bence.
Halley'in bisküvi olduğunu görünce bugün anlık olarak şok geçirdim bir de.
Çikolataların olduğu raflardan çıkmayan biri olarak söylüyorum ki hiç görmedim. Bence artık üretilmiyor.@Emre Ozansoy bu ikisi yanlız bim de a101 de alaska frigo vardı da bizmi yemedik dimi
Kız bizim CineNs de bile var..hiçmi sinemaya gitmedin.Büfenin önünde koca dolapları vardır.@Emre Ozansoy bu ikisi yanlız bim de a101 de alaska frigo vardı da bizmi yemedik dimi
Eti Burçak, Eti Sütlü Çikolatalı, Piknik, Biskrem, Tutku, İkram vs. bisküvidir ama Halley'in nesi bisküvi?Bu çocuk ekmeği eline aldığında cips gibi mi görüyor; merak ediyorum