Emre Ozansoy
Moderatör
28 Eylül'de kendime WhatsApp'tan atmışım adaylarımı.Melek ve Emre 1 yıldır bekliyor bu etkinliği normaldir
28 Eylül'de kendime WhatsApp'tan atmışım adaylarımı.Melek ve Emre 1 yıldır bekliyor bu etkinliği normaldir
3 tanesi diğer üyeler tarafından söylendiği için ekleyemedim.Coco Star
Canga
Dido
Halley
28 Eylül'de kendime WhatsApp'tan atmışım adaylarımı.
Aynen öyle.Sabır ettik oldu emre
Hatırlayan var mı ? Benim efsanelerimin arasında
Tadı çok güzeldi bunun. Ama şimdi hiç bir yerde yok.
harby ve browni toplam 3 kutu alıp sınıfa dağıtmıştım. AhahahaTadı çok güzeldi bunun. Ama şimdi hiç bir yerde yok.
3 kutu ve dağıtmak? 😱 3 kutuyu da yerdim.harby ve browni toplam 3 kutu alıp sınıfa dağıtmıştım. Ahahaha
Görmeseler haklısın. Ama ne yapayım. Pişman değilim.3 kutu ve dağıtmak? 😱 3 kutuyu da yerdim.
İçinden akan çikolataya odaklı hepsi anladığımTutku bisküvi değil mi arkadaşlar niye herkes öneriyor? Bence etkinlikte bisküviler olmamalı.
Laviva
Tadelle Bitter
Tadelle Sütlü
Son hakkımı biraz daha sonlara saklayayım.
Tutku çikolata çıkarsa harika satış yapacak demek ki.İçinden akan çikolataya odaklı hepsi anladığım
Aynen daha 64 e çok var.Zaten sürekli aynı markalar öneriliyor.Daha düşün kardeşim.Browni Intense ve Ülker Çikolatalı Gofret favorilerim ve ikisi de yazılmış. Aklıma gelenler olursa yazarım artık.
Katılım için teşekkürler ama çoğu daha önce söylenmiş,istersen ilk mesajdaki tabloyu incelersin.Halley
Tutku
Ülker Çikolatalı Gofret
Karam Gurme
Adamım; çoğu daha önce söylenmiş; tabloyu kontrol edersin.Öptüm.Dido
Caramio
Tutku
Ülker çikolatalı gofret
Bisküvi konusunda sana katılıyorum...İçindeki çikolata heryerime bulaşsada bisküvi olarak geçiyor.Halley konusunda da çekincem var.Tutku bisküvi değil mi arkadaşlar niye herkes öneriyor? Bence etkinlikte bisküviler olmamalı.
Laviva
Tadelle Bitter
Tadelle Sütlü
Son hakkımı biraz daha sonlara saklayayım.
İçlerinden ülkmemizde bilinenlerden 4 tane alacağım Keremcim ; senin ve @phoebebuffay uzun soluklu sohbetlerini biliyorum.Adaylarınız kıymetli.Lindt
Kinder Bueno
Kinder Duplo
Kinder Riegel
Toblerone
Alfred Ritter
Toffifee
Knoppers
Hanuta
Milka Oreo
Sun Rice
Twix
Mars
Snickers
Bounty
Nussbeisser
diyeceğim ama hiç ekleme sen en iyisi. Hem rakip değiller, hem de ithal çikolata oldukları için pek tanınmıyorlardır zaten. @The_Erinch
Maaşallah alışveriş fişi gibi geçirmişsin. Ucuz herhalde.Lindt Schokolade
Kinder Bueno
Kinder Duplo
Kinder Riegel
Toblerone
Alfred Ritter
Toffifee
Knoppers
Hanuta
Milka Oreo
Sun Rice
Twix
Mars
Snickers
Bounty
Nussbeisser
diyeceğim ama hiç ekleme sen en iyisi. Hem rakip değiller, hem de ithal çikolata oldukları için pek tanınmıyorlardır zaten. @The_Erinch