S.G.A.T.
Favori Üye
Vay dostum; naber ya?Yarısının ismini okudum yetti bana Başarılar abi @The_Erinch
Iyiyim teşekkürler.Vay dostum; naber ya?
Öyle bir bakış attım olmaz; 4 tane yaz oradan azeri çikolatası bize
Oylamalar başladığında oy atarsın emi.
Cidden öyle oldu, son dönemde fazla mesai yapınca birkaç günlük kafa tatili şarj etkisi yaratacağı için gerekiyordu ve iyi de oldu, zaten yoğun bir döneme girdiğimden hiç değilse bünye dinlenmiş oldu.Sanırım uzun soluklu etkinliğiniz ardına İkinizde dinleniyorsunuz; ortalarda olmamanızı yakın dönemde etkinliğiniz olmamasına yorarak; konunun ilk adımını atıyorum @Dosi @Tolstoyevski
Son gelen kurallar olmasa kimseyi yormadan yıldırım hızıyla 1 haftada biterdiCidden öyle, son dönemde fazla mesai yapınca birkaç günlük kafa tatili şarj etkisi yaratacağı için gerekiyordu ve iyi de oldu, zaten yoğun bir döneme girdiğimden hiç değilse bünye dinlenmiş oldu.
Etkinlik adına şimdiden eline sağlık, çikolata etkinliği süresince çakışan bir başka etkinlik olacağını sanmıyorum zaten çok uzun sürmeyeceği ve sen şipşak hızlı ilerleyeceğin için şimdiden hayırlı olsun
Görselide koyuvermiş...ekrana giresim geldi.İlk önerim Lindt çikolatası olsun. Türkiye'de yaygın olmadığı için ilk turdan gider ama kalite olarak oldukça üst düzey ve en azından ortamı kabalık ettirsin @The_Erinch
Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü.Çoğunu biliyordur çoğunluk, Almanyalı akrabası olmayan kişi azdır herhalde. Zaten çoğu ülkemizde de var saydıklarının.
Şayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir.İçlerinden ülkmemizde bilinenlerden 4 tane alacağım Keremcim ; senin ve @phoebebuffay uzun soluklu sohbetlerini biliyorum.Adaylarınız kıymetli.
Bisküvileri dahil etmiyoruz Keremcim. Ama Eti Wanted not edeceğim.Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü.
iayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir.
Bisküviler listeye dahil değil.Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü.
iayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir.
Senin market listenden sanırım 2 tane ekledim. Sende hakları saklı tutBisküviler listeye dahil değil.
Bir zamanlar günlük olarak yiyordum zaten 7-8 çikolata. Ama malum, doktor yasakladı.
Bencede aday olmalı haklısın 😉Bence bu da bir aday olmalı. (64'e tamamlanmazsa önereceğim.)
Kesinlikle. Çok severdim, zamanında para üstü olarak verilirdi.Bencede aday olmalı haklısın 😉