2021 En Favori Çikolatayı Seçmeye Hazır mısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende yazayım aklıma gelenleri değil mi?

Gittim kilere baktım..

Cino
Metro
Torku Şölen
Nussknacker

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sanırım uzun soluklu etkinliğiniz ardına İkinizde dinleniyorsunuz; ortalarda olmamanızı yakın dönemde etkinliğiniz olmamasına yorarak; konunun ilk adımını atıyorum :bhr: @Dosi @Tolstoyevski
Cidden öyle oldu, son dönemde fazla mesai yapınca birkaç günlük kafa tatili şarj etkisi yaratacağı için gerekiyordu ve iyi de oldu, zaten yoğun bir döneme girdiğimden hiç değilse bünye dinlenmiş oldu. :A

Etkinlik adına şimdiden eline sağlık, çikolata etkinliği süresince çakışan bir başka etkinlik olacağını sanmıyorum zaten çok uzun sürmeyeceği ve sen şipşak hızlı ilerleyeceğin için şimdiden hayırlı olsun :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
Cidden öyle, son dönemde fazla mesai yapınca birkaç günlük kafa tatili şarj etkisi yaratacağı için gerekiyordu ve iyi de oldu, zaten yoğun bir döneme girdiğimden hiç değilse bünye dinlenmiş oldu. :A

Etkinlik adına şimdiden eline sağlık, çikolata etkinliği süresince çakışan bir başka etkinlik olacağını sanmıyorum zaten çok uzun sürmeyeceği ve sen şipşak hızlı ilerleyeceğin için şimdiden hayırlı olsun :Z
Son gelen kurallar olmasa kimseyi yormadan yıldırım hızıyla 1 haftada biterdi :A :A :A :A
Ama şimdi biraz yayacaz ama aday sayım az.

Haydi gitde konuya biraz endorfin salgıla :F:F

İlk önerim Lindt çikolatası olsun. Türkiye'de yaygın olmadığı için ilk turdan gider ama kalite olarak oldukça üst düzey ve en azından ortamı kabalık ettirsin :A @The_Erinch

07041020-f1195d-1650x1650.jpg

İlk önerim Lindt çikolatası olsun. Türkiye'de yaygın olmadığı için ilk turdan gider ama kalite olarak oldukça üst düzey ve en azından ortamı kabalık ettirsin :A @The_Erinch

07041020-f1195d-1650x1650.jpg
Görselide koyuvermiş...ekrana giresim geldi.
Ohhh 4 den fazla yaz desem yazmayı bekleyen okadar kişi var ki :X :X :X :X

Ekliyorum hemen dostum listeye.

Çoğunu biliyordur çoğunluk, Almanyalı akrabası olmayan kişi azdır herhalde. :A Zaten çoğu ülkemizde de var saydıklarının. :A
Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü. :A

İçlerinden ülkmemizde bilinenlerden 4 tane alacağım Keremcim ; senin ve @phoebebuffay uzun soluklu sohbetlerini biliyorum.Adaylarınız kıymetli.
Şayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Ben Türkiye'deyken sadece Milka vardı hatırlıyorum. Çoğu olduğuna emin miyiz? Kurun bu kadar yüksek olduğu bir dönemde ayakta kalmaları çok zor çünkü. :A

iayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir. :A
Bisküvileri dahil etmiyoruz Keremcim. Ama Eti Wanted not edeceğim.
Zaten 64 tamamlanmazsa senin gibi birçok üyeden daha fazla marka ismi istiyeceğim.
Aslında senin verdiğin markalar online satılıyor ama heryerde market olarak yok.

iayet yoksa Tutku, Biskrem, Canpare (Bisküviler de sayılıyor mu emin değilim.), Eti Karam, tadelle, Nestle damak ve Eti Wanted de eklenebilir. :A
Bisküviler listeye dahil değil. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Hepsini tek tek yiyip deneyecekmiş @Angelica @Zeyno45

Arada arayıp soralım çocuğu,duvara falan tırmanır ne bileyim karşı cinse yükselir falan :F :F :F :F
Bir zamanlar günlük olarak yiyordum zaten 7-8 çikolata. :A Ama malum, doktor yasakladı. :A

Böyle bir etkinlik için tadıp genel bir değerlendirme yapıp oy vermek lazım ama. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...